Nincs engedélyezve a javascript.
Fertőzöttek

Fertőzöttek
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Korábbi ár:
2 790 Ft
Borító ár:
1 790 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 701 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Tory Brennan vérében pezseg a kalandvágy. Nem csoda, hiszen a világhíru törvényszéki antropológus, Temperance Brennan unokahúga. Tory és tudóspalánta barátai, Ben, Hi és Shelton Dél-Karolina egyik félreeso szigetén élnek, de szabadidejükben a Loggerhead-sziget mocsaraiban és a LIRI Kutatóintézet épülete körül ólálkodnak.
Leírás
Raktári kód:
136069
ISBN:
9789639861800
EAN:
9789639861800
Gyártó kód:
2773
Megjelenés:
2013.
Oldalszám:
384
Nyelv:
magyar
Tory Brennan vérében pezseg a kalandvágy. Nem csoda, hiszen a világhíru törvényszéki antropológus, Temperance Brennan unokahúga.
Tory és tudóspalánta barátai, Ben, Hi és Shelton Dél-Karolina egyik félreeso szigetén élnek, de szabadidejükben a Loggerhead-sziget mocsaraiban és a LIRI Kutatóintézet épülete körül ólálkodnak.
Amikor az intézet titkos laboratóriumából kiszabadítanak egy tudományos kísérletekre használt farkaskutyakölyköt, megfertozodnek a kutya-parvovírus egy kísérleti törzsével.
A titokzatos fertozés örökre megváltoztatja a négy fiatal DNS-ét és életét. Már nem csak barátok ? egy falkába tartoznak. Veszélyesek. Fertozöttek. A fiatalok tudományos kíváncsiságukat és újdonsült adottságaikat felhasználva egy hidegvéru gyilkos nyomába erednek. A kérdés csak az, hogy képesek-e addig életben maradni, amíg elkapják a kegyetlen ismeretlent.
Vélemények