Nincs engedélyezve a javascript.
Doktor Proktor pukipora - Idővihar a kádban - Hangoskönyv

Doktor Proktor pukipora - Idővihar a kádban - Hangoskönyv

Szinetár Dóra előadásában

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 490 Ft
Borító ár:
4 490 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Doktor Proktor, a kétbalkezes professzor Párizsba indul, hogy megtalálja szerelmét, Juliette Margarint. De útközben szörnyű bajba keveredik: időviharba kerül.
Leírás
Raktári kód:
212228
EAN:
9789636360078
Megjelenés:
2023.02.09.
Kötésmód:
tok
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
86
Doktor Proktor, a kétbalkezes professzor Párizsba indul, hogy megtalálja szerelmét, Juliette Margarint. De útközben szörnyű bajba keveredik: időviharba kerül. Képeslapon értesíti két tízéves segítőjét, a vöröshajú nagydumást és okos barátnőjét, akik nyomban útnak indulnak, hogy megmentsék. Ám titokban követi őket a rettenetes Raspa, a professzor hajdani, gonosz asszisztense...
A világhírű skandináv krimiíró több mint 20 nyelven megjelent sorozatát elképesztő fordulatok, abszurd humor és a Nesbo-féle különleges atmoszféra teszi feledhetetlenné.
A szerzőről
tonno.jpg
Jo Nesbo
A norvég író először zenészként és dalszövegíróként vált ismertté a skandináv országban. Irodalmi munkássága két igen eltérő műfajt ölel fel: regényíróként elsősorban krimijeiről ismert, de a felnőtteknek szóló történetei mellett sajátos humorú gyerekkönyveket is ír.
Duplacsavaros cselekményekkel fűszerezett bűnügyi történeteit aktuális társadalmi problémák és összetett karakterek jellemzik.
Ismert művei: Hóember (2011), Doktor Proktor pukipora (2012), Vér a havon (2015), Szomjúság (2017), A birodalom (2020)

Jo Nesbø norvég szerző, dalszövegíró és zenész. Írói karrierje előtt szabadúszó újságíróként és tőzsdeügynökként dolgozott. A nagy sikert a saját stílusú krimik hozták meg Nesbø számára. Könyveit 40 nyelvre fordították már le és több millió példányban vásárolták meg azokat.

Krimijeinek visszatérő karaktere Harry Hole, egy iszákos nyomozó. A Hole-regények többsíkú, erőszakos és néhol sötét sztorik. Jellemző a veszélyben lévő nő karaktere a Hole-történetekben, akit a főhős rendszerint megment.

Vélemények