Nincs engedélyezve a javascript.
Best of Hofi - Hangoskönyv

Best of Hofi - Hangoskönyv
(Hangoskönyv)

Szállítás:
Azonnal
Hallgass bele
Borító ár:
5 500 Ft
Borító ár:
5 500 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Eredeti ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A formátum változik, Hofi Géza marad! “Teljesen mindegy, hogy kazetta, bakelit, CD vagy éppen Voiz. Az életmű minden vá...
Leírás
Raktári kód:
207066
Megjelenés:
2019.
Időtartam:
02:13:34
A formátum változik, Hofi Géza marad!
“Teljesen mindegy, hogy kazetta, bakelit, CD vagy éppen Voiz. Az életmű minden változatban – már nyomtatásban is – megtalálta, megtalálja közönségét és töretlenül működik. Jól esik leírni alkotótársként, közönségeként és túlélőként is egyaránt.
Igen, Hofi marad, hozzánk nőtt, benne van változatlanul a levegőben, még mindig kapásból idézzük és adjuk tovább, dúdoljuk dalait és felszabadulva nevetünk. A magyarok részévé vált, de kilépve az űrbe, még egy kis csillag is az ő nevét viseli.

Az életmű szinte minden részlete felkerült a netre, a nézettségi számok nagyon magasak mintegy azt sugallva, hogy mára már ez az egyedüli platform – mégis jó érzés kézben tartani egy ilyen válogatást. Jól esik újra meg újra végigélni bölcseletét, aktualitását, hallgatni énekét, nevetni humorán és egyéni alakításain, a mindenkori legkedvesebb figurája – a „kisember” védelmében. Napjaink virtualitástömege után olyan ez a CD, mintha kezet fogna az ember Gézával, igazán felértékelődnek a pillanatok. A sors kegye, hogy alkotórésze lehettem az életműnek és szívemből ajánlhatom ezt a válogatást önöknek. Hallgassák szeretettel!”

Malek Miklós
Vélemények