Nincs engedélyezve a javascript.
PONS Képes szótár Ukrán-Magyar
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
2 990 Ft
Korábbi ár:
2 272 Ft
Online ár:
2 512 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"Az 1500 szót tartalmazó ukrán-magyar képes szótár ideális kísérőnk lehet a mindennapi életben: 1. Fordítási segítség Szótárunk a mindennapi élet kilenc legfontosabb területét öleli fel. ..."
Leírás
Raktári kód:
206772
ISBN:
9789635780686
EAN:
9789635780686
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
puhakötés ragasztva
Oldalszám:
144
Nyelv:
ukrán
Tömeg [g]:
112

"Az 1500 szót tartalmazó ukrán-magyar képes szótár ideális kísérőnk lehet a mindennapi életben:


1. Fordítási segítség Szótárunk a mindennapi élet kilenc legfontosabb területét öleli fel. Ha úgy adódik, akár a háztartási teendők közepette, akár a munkahelyen vagy éppen útközben is elég felütni a megfelelő fejezetet, s máris ott vannak a szükséges szavak ukránul és magyarul. De ha éppen egy ""bizonyos"" szóra van szükséged, akkor egyszerűen lapozz hátra az ábécébe rendezett szószedethez.


2. A legfontosabb mondatok Az egyszerű szó–kép megfeleltetés mellett helyet kaptak az egyes szituációkban leggyakrabban használatos mondatok is.


3. Helyes kiejtés Az egyes szavak és mondatok mellett megtalálható a kiejtés szerinti átírás, mely megkönnyíti a helyes ejtést. A magyar átírás a szótárban közvetlenül az ukrán szavak mellett kapott helyet, a magyar fonetikai jelek pedig a könyv első oldalán találhatók.


4. Szavak nélkül Abban az esetben, ha mégiscsak elakadna a szavad, az sem probléma: Mutass egyszerűen a megfelelő képre, így bárhol a világon megérteted magad!"

Vélemények