Nincs engedélyezve a javascript.
Theodore Boone - Az aktivista

Theodore Boone - Az aktivista

Sorozat:

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 041 Ft
Borító ár:
4 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 041 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Theodore Boone még csak tizenhárom múlt, de már megbirkózott gyermekrablási, sőt gyilkossági ügyekkel is. Ügyvéd szülők fiaként jól ismeri a tárgyalótermek és az igazságszolgáltatás világát. Fejlett igazságérzete nem hagyja nyugodni, ha a környezetében történik valami, ami nem oké.
Leírás
Raktári kód:
222039
EAN:
9786155331749
Megjelenés:
2024.06.20.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
264
Méret [mm]:
125 x 195 x 20
Nyelv:
magyar
Theodore Boone még csak tizenhárom múlt, de már megbirkózott gyermekrablási, sőt gyilkossági ügyekkel is. Ügyvéd szülők fiaként jól ismeri a tárgyalótermek és az igazságszolgáltatás világát. Fejlett igazságérzete nem hagyja nyugodni, ha a környezetében történik valami, ami nem oké. Mint most is, amikor egyebek közt a barátja családjának birtokát ki akarja sajátítani az állam, hogy a helyén elkerülőút épülhessen.
Lebuldózerezni otthonokat, farmokat, erdőket, patakpartokat, temetőket? Törvényes, de nem biztos, hogy szükséges. Eddig a törvény mindig Theo oldalán állt, de most más a helyzet, ezért a fiú beáll az útépítést ellenzők táborába. És olyan titokba botlik, amiről neki tudnia sem lenne szabad. És még az élete is veszélybe kerül...

John Grisham Theodore Boone-sorozatának önálló történetei a kamaszoknak szólnak, akik fél lábbal már a felnőttek világában járnak, és friss szemmel fedeznek fel olyasmit is, amit az idősebbek nem látnak.
Vélemények