Nincs engedélyezve a javascript.
A csend ereje
23.png
23.png

A csend ereje
A zárkózott ember útja a sikerhez

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 779 Ft
Borító ár:
4 199 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 065 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„Bolygónk számtalan sikeres, hatalommal bíró, tehetséges, innovatív, bátor, okos és értékes embere csendes személyiség. Se nem jobbak, se nem rosszabbak (noha időnként ezt gondolják magukról), mint az extrovertált emberek. Mi a sikerük titka? ..."
Leírás
Raktári kód:
204171
ISBN:
9789636040284
EAN:
9789636040284
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
276
Nyelv:
magyar

„Bolygónk számtalan sikeres, hatalommal bíró, tehetséges, innovatív, bátor, okos és értékes embere csendes személyiség. Se nem jobbak, se nem rosszabbak (noha időnként ezt gondolják magukról), mint az extrovertált emberek. Mi a sikerük titka? Mindenekelőtt az, hogy hűek maradtak önmagukhoz, a maguk introverziójával és az összes többi tulajdonságukkal. Ez egy csodálatos sikerrecept, amit ajánlok is minden olvasómnak: maradjunk hűek önmagunkhoz, mint intróhoz, tegyük azt, ami velünk önazonos és a szükségleteinknek megfelel. (...) A magunk csendes módján változtassuk meg erősségeinkkel a világot!"


„Az introvertált személyiségben is ott rejlik a siker lehetősége, a kulcs mindössze az, hogy felismerjük a saját erősségeinket, és megtanuljuk használni őket. Sylvia Löhken kommunikációs szakértő könyve, A csend ereje pontosan erre tanít meg minket.” Herendi Kata – Pszichoforyou



Dr. Sylvia Löhken nyelvész, kommunikációs szakértő és coach. A Libri Kiadó gondozásában megjelent, A csend ereje és A csend öröme című sikerkönyveinek témája, hogy miként alakíthatjuk legjobban az életünket a személyiségünknek megfelelően.


Vélemények