Nincs engedélyezve a javascript.
A szivárványnak az égen a helye

A szivárványnak az égen a helye

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 640 Ft
Borító ár:
4 790 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 311 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Voltaire szerint "A történelem olyan hazugság, amelyet a közmegegyezés szentesít" Személyes analógiám: A pride olyan hazugság, amelyet a média szent-es-ít.
Leírás
Raktári kód:
219337
EAN:
9789634439448
Megjelenés:
2024.03.01.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
188
Méret [mm]:
125 x 195 x 15
Nyelv:
magyar
Voltaire szerint "A történelem olyan hazugság, amelyet a közmegegyezés szentesít" Személyes analógiám: A pride olyan hazugság, amelyet a média szent-es-ít.

Gigantikus birkanyáj gyűlt már össze mögötte, büszkén pride-olva a jószándék álcája mögé bújt farkasok által terelve. Kedveseim, ha be-e-e-fejeznétek a vonulást és jogok hajkurászását, ha levetnétek szivárványzászlós szemellenzőtöket, akkor meglátnátok kísérőitek szarvait és a terelőút végén ásott hatalmas dögkutat is. Elfogadunk benneteket, ahogy azt az utóbbi években már tanúsítottuk. Vettük az adást, megértettük, hogy emberi bánásmódot érdemeltek. Köszönjük, hogy felhívtátok rá figyelmünket.

A pride fekete bárányaként szólok követőihez és tagadóihoz is, hogy megmutassam azt a harc és gyűlölködés nélküli utat, ami a kút helyett egy olyan tisztásra vezet, ahol akár egy örök életen át is "legelhetünk", létezhetünk és alkothatunk.

A szivárvány lesz az, amely mutatja az utat - az igazi és az ősi. Nincs más dolgunk, mint visszahelyezni az égre. Fekete színemet tekintsétek annak a kötelező háttérnek és alapnak, amely ahhoz szükséges, hogy a fehér fény is láthatóvá váljon. Bízom benne, hogy szemek fognak kinyílni, füldugók fognak kihullani és a fókusz át fog kerülni a hétköznapi álproblémák helyett az igazán lényeges dolgokra is.
Vélemények