Nincs engedélyezve a javascript.
Életünk a Földön - Egy kérész napjától a halhatatlan medúzáig

Életünk a Földön - Egy kérész napjától a halhatatlan medúzáig

Előrendelhető
Borító ár:
5 999 Ft
Bevezető ár:
4 559 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"Vajon az élet miért ilyen kegyetlenül rövid egyesek, és olyan hosszú mások számára? Miért van az, hogy a Madagaszkár erdeiben élő Laborde-kaméleon sosem tudja meg, milyen a száraz évszak? Öt hónapig tartó létezése esőben kezdődik és végződik.
Leírás
Raktári kód:
210502
EAN:
9789635992133
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
64
Méret [mm]:
235 x 300 x
Nyelv:
magyar
„Vajon az élet miért ilyen kegyetlenül rövid egyesek, és olyan hosszú mások számára? Miért van az, hogy a Madagaszkár erdeiben élő Laborde-kaméleon sosem tudja meg, milyen a száraz évszak? Öt hónapig tartó létezése esőben kezdődik és végződik. Hogy lehet az, hogy az óriásteknős száz évig is elél, és akár egy évet kibír evés nélkül, de egy törpecickánynak kétóránként eleség után kell szaladgálnia, hogy megmaradjon?
Vajon a repülés képessége magával hozza a hosszabb élet ajándékát is? És vajon a leghosszabb életű teremtmények közül miért lakik oly sok a fagyos tengeri mélységben?
Ez a könyv a hosszú élet titkát keresi, s eközben az állatok élettartamát vizsgálva betekintést nyerhetünk lenyűgöző világukba, illetve kulcsfontosságú tényeket is megtudhatunk arról, hogyan védhetjük meg őket.”
Ünnepeljük az élet körforgását a törékeny kérésztől kezdve, akinek minden órája számít a több mint száz évig élő galápagosi teknősig!

Az állatok csodálatra méltó és sokszínű élete számtalan titkot rejt. Ismerjük meg azokat az élőlényeket, akik ugyanazon a napon jönnek világra, mint a szüleik, és azokat is, akik majdnem egy évszázadig nem számítanak kifejlett példánynak! Ez a csodálatosan illusztrált könyv bemutatja többek között a királylepkék vándorlását, az axolotlok rejtélyes képességét és az afrikai elefántok csordájának a mindennapjait is.
Vélemények