Nincs engedélyezve a javascript.
Hogyan írjunk könyvet?

Hogyan írjunk könyvet?

Gyakorlati kalauz fogalmazáshoz, irodalmi és szakmai szövegek írásához (2., bővített kiadás, keménytáblás)

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
5 910 Ft
Korábbi ár:
4 492 Ft
Online ár:
4 964 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az írást meg lehet tanulni? Igen! Kreatív írás, novellaírás, könyvírás, blogposzt, levél, iskolai fogalmazás, esszé írása – a kiadvány minden kérdésre válaszol.
Leírás
Raktári kód:
206853
ISBN:
9786158209113
EAN:
9786158209113
Megjelenés:
2022.09.19.
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
400
Nyelv:
magyar

Az írást meg lehet tanulni? Igen! Kreatív írás, novellaírás, könyvírás, blogposzt, levél, iskolai fogalmazás, esszé írása – a kiadvány minden kérdésre válaszol.


Ez az egyedülálló szakkönyv bevezeti az olvasót nemcsak a regényírás, hanem az általánosságban vett írás titkaiba is.


Nádasi Krisz író, szerkesztő azt vallja, hogy a fogalmazás is egy olyan készség, ami gyakorlással és tanulással fejleszthető. Krisz megmutatja, hogyan nézzünk a műveinkre madártávlatból, mondandónkat hogyan tagoljuk részekre, majd elrepít bennünket a szavak, betűk világába is.


Könyv vagy egyéb fogalmazás tervezése


Műfaji tanácsok


Írástechnika


Írói gyakorlatok, feladványok, példák


Saját kéziratunk szerkesztése


Könyvcím és fülszöveg írása


Gyakorlati tippek


Nádasi Krisz író és szerkesztő. Írástechnikai, illetve irodalmi rovatot vezet különböző portálokon, tanácsadással, oktatással foglalkozik; intézményesített formában, állami ösztöndíjjal vesz részt fiatal írók mentorálásában. Írástechnikai blogjának olvasói 90%-ban visszatérő vendégek, korábbi e-szakkönyvei vezetik a tankönyv kategória eladási listáját. Jelent meg könyve hagyományos kiadásban és magánúton is. Hitvallása, hogy mindenki, aki szívesen ír, megérdemli a bátorítást és támogatást - és persze a tudást.


"Hurrá, végre itt a várva várt segítség! Érettségizők, felvételizők, leendő és pályakezdő írók, bloggerek kalauza e könyv. Szórakoztató fogalmazási, szerkesztési gyakorlatokkal, kincset érő tippekkel vezet be minket Krisz az íróvá válás fortélyaiba. Vidám tánclépesekkel keringőzünk az irodalmi igényesség tükörparkettjén. Hiánypótló mű, már nagyon régen vártuk a magyar könyvpiacon! Jó játékot, jó szórakozást, jó írást kívánok az olvasónak – ezzel a könyvvel biztos sikerre számíthat. Vigye haza még ma!" Otta Katalin irodalomtanár és drámapedagógus, lektor

Vélemények