Nincs engedélyezve a javascript.
Kvízkönyv 2024
szazalek_kiadoi-1.png
szazalek_kiadoi-1.png

Kvízkönyv 2024
30 feladatsor a megoldások részletes magyarázataival

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 499 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 499 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"A könyv harminc feladatsorból és a hozzájuk tartozó válaszokból épül fel. A témaköröket tekintve, legyen az, mondjuk, földrajz, történelem, film, zene, sport, tudomány, populáris kultúra, mindennapok, irodalom stb., igyekeztem a kérdéseket az egyes etapokban változatosan elhelyezni, hogy mindenki meg tudja találni a számítását, valamint ha csapatokban játszotok, mert olyankor jó igazán egy kvízjáték, akkor mindenkinek a tudása hasznosulhasson - ki ebben a témakörben jobb, ki egy másikban."
Leírás
Raktári kód:
218635
EAN:
9789635723690
Megjelenés:
2023.11.28.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
264
Méret [mm]:
155 x 235 x 22
„A könyv harminc feladatsorból és a hozzájuk tartozó válaszokból épül fel. A témaköröket tekintve, legyen az, mondjuk, földrajz, történelem, film, zene, sport, tudomány, populáris kultúra, mindennapok, irodalom stb., igyekeztem a kérdéseket az egyes etapokban változatosan elhelyezni, hogy mindenki meg tudja találni a számítását, valamint ha csapatokban játszotok, mert olyankor jó igazán egy kvízjáték, akkor mindenkinek a tudása hasznosulhasson - ki ebben a témakörben jobb, ki egy másikban.”
Harminc feladatsorral teheti próbára műveltségét, logikai készségeit, kreativitását és kitartását az olvasó a Kvízkönyv 2024 segítségével. A Tiba Imre által összeállított kvízek kihívásokkal teli szórakozást jelenthetnek mindenkinek akár egyedül, akár társaságban, akár felhőtlen szórakozásként, akár módszeresen, felkészülésként forgatja a könyvet.
A kötetet az teszi különlegessé, hogy a helyes válaszok mellett részletes indoklást és háttérismereteket ad, így segítve elő, hogy a megszerzett tudásunk rendszerbe épüljön, és hosszú távon is rögzüljön.
A kreatív, változatos feladatsorok mellett rövid, gondolatébresztő írásokat is találhatunk a könyvben a kvízjátékok elismert szakértőitől.
Vélemények