Nincs engedélyezve a javascript.
TRANSFORMERS - képes útmutató

TRANSFORMERS - képes útmutató

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
14 995 Ft
Eredeti ár:
11 396 Ft
Book24 ár:
12 596 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Eredeti ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Book24 ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Transformers a világon az egyik legnépszerűbb franchise, amely immár több mint harmincöt éve okoz örömet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Leírás
Raktári kód:
201598
ISBN:
9789634702139
EAN:
9789634702139
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
408
Nyelv:
magyar

A Transformers a világon az egyik legnépszerűbb franchise, amely immár több mint harmincöt éve okoz örömet kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 1984 óta kedvenc alakváltó robotjaink az összes médiumban tiszteletüket tették: kalandjaikat képregények, filmek, rajzfilmek, videojátékok mesélték el, számtalan akciófigura és játék készült róluk. Ezzel a kötettel úgy ünnepeljük meg méltó módon a TRANSFORMERS világát, hogy lépésről lépésre végigvezetjük az olvasókat a franchise múltjától, a korai vázlatrajzoktól kezdődően a gyönyörű koncepciós festményeken át a klasszikus poszterekig bezárólag mindenen, ami csak kedvenc robotjainkhoz kötődik.


A TRANSFORMERS – Képes útmutató nem csak az ikonikus, de a kevéssé ismert ábrázolásokat is bemutatja, legyen szó ritka, csak korabeli csomagolásokon látható rajzokról, animációs modellekről, videojátékos tervekről vagy az élőszereplős mozifilmek képeiről. Jim Sorensonnak, a Transformerek szakértőjének hála ennél alaposabb összefoglaló még sosem készült az Alakváltókról, és persze ellenfeleikről, az Álcákról!

Vélemények