Nincs engedélyezve a javascript.
A Birodalmak háborúja

A Birodalmak háborúja

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
7 995 Ft
Korábbi ár:
6 076 Ft
Online ár:
6 716 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Malekith és megállíthatatlan serege a Tíz Birodalom mindegyikét leigázta már, egyedül Midgard, a Thor szívének oly' kedves emberek otthona maradt szabad.
Leírás
Raktári kód:
100245
EAN:
9789634702559
Megjelenés:
2022.09.01.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
200
Nyelv:
magyar
KITÖRT A BIRODALMAK HÁBORÚJA!

Malekith és megállíthatatlan serege a Tíz Birodalom mindegyikét leigázta már, egyedül Midgard, a Thor szívének oly' kedves emberek otthona maradt szabad. Eljött tehát a harc ideje, a sötét elf király és álnok szövetségesei felkészültek, hogy lángba borítsák ezt a világot is. Mivel Thornak nyoma veszett az óriások földjén, erre most adódik a legjobb lehetőségük.


Az invázió New Yorkban indul meg, ahol elszabadul a pokol, amikor a Föld legnagyobb hősei - legyenek közönséges katonák vagy a Bosszúállók, a Fantasztikus Négyes tagjai vagy Asgardia utolsó, isteni túlélői - egy emberként sorakoznak fel A Megtorló, Fenegyerek, Dr. Strange, Venom oldalán az invázióval szemben... Ám minden valószerűtlen szövetség és önfeláldozó hősiesség dacára vesztésre állnak.


Jason Aaron hosszú éveken át építette eposzba illő történetének ívét, amely a Marvel-univerzum egyik legnagyobb és legjobban várt mega-eseményében, A Birodalmak Háborújában csúcsosodik ki.


A kötet a War of the Realms 1-6 minisorozatot és a War of the Realms: Omegát tartalmazza.
Vélemények