Nincs engedélyezve a javascript.
A Megtorló a Marvel Univerzum ellen

A Megtorló a Marvel Univerzum ellen

Fordító:
Előrendelhető
Borító ár:
6 995 Ft
Bevezető ár:
5 316 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Eredeti ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„A világ kárhozatra jutott, Frank. Úgy vélem, csak egy gyilkos képes megmenteni minket.” Az emberiség elbukott, a civilizáció kihalt.
Leírás
Raktári kód:
207160
ISBN:
9789634702542
EAN:
9789634702542
Kötésmód:
keménytáblás fűzve
Oldalszám:
152
Nyelv:
magyar

„A világ kárhozatra jutott, Frank. Úgy vélem, csak egy gyilkos képes megmenteni minket.” Az emberiség elbukott, a civilizáció kihalt. Még az egykori hősökből sem maradt más, csak barbár kannibál ragadozók törzsei.


Frank Castle úgy hiszi, ő az utolsó túlélő, akit nem fertőzött meg a világkatasztrófát előidéző vírus – amíg rá nem jön, hogy maroknyi ember még életben van. Néhányukra a kannibálok vadásznak, mások az egymással háborúzó törzsek bábjai. Mindenki azt hiszi, hogy nem maradt senki, aki megvédené az ártatlanokat és megbosszulná a halottakat.


De tévednek.


A Megtorló ugyanis még itt van, és kész hadat üzenni akár az egész világnak is, hogy megmentse az utolsó embereket a bolygón. Mi történt volna, ha Frank Castle felesége és gyerekei nem egy maffialeszámolásban, hanem egy szuperhős-ütközetben kerülnek kereszttűzbe? Bónusztörténetünkben, amelynek írója nem más, mint az Eisner-díjas Garth Ennis, erre is fény derül: Castle Megtorlóként bosszút esküszik a Marvel-hősök ellen!


A kötet tartalmazza: Marvel Universe vs. The Punisher 1-4, The Punisher Kills the Marvel Universe one-shot

Vélemények