Nincs engedélyezve a javascript.
Books of Magic - A mágia könyvei

Books of Magic - A mágia könyvei

Fordító:
Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 396 Ft
Borító ár:
7 495 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
6 596 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Timothy Hunter gyanútlanul éli a kamaszok mindennapos életét, mit sem sejtve arról, hogy belőle válhat korának egyik leghatalmasabb mágusa… Persze, csak...
Leírás
Raktári kód:
205967
ISBN:
9789634702399
EAN:
9789634702399
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
200
Nyelv:
magyar
Timothy ?Hunter gyanútlanul éli a kamaszok mindennapos életét, mit sem sejtve arról, hogy belőle válhat korának egyik leghatalmasabb mágusa...

Persze, csak ha ő is ezt szeretné. A döntésben nem marad magára, egy nap felkeresi őt a Ballonkabátos Brigád az élen John Constantine-nal, és felkínálják számára a választás lehetőségét: velük tarthat egy döbbenetes utazásra, ahol bemutatják neki a varázslat jelenét, múltját és a jövőt, a rejtett világokat és a multiverzumot keresztül-kasul átszövő hatalom láthatatlan pókhálóját.


A nagyhatalmú mágusok felnyitják Tim szeme előtt a mágia könyveit, és a fiú annyit olvashat belőlük, amennyit csak bír. Végül pedig meg kell hoznia a döntést, akarja-e a varázslat útját járni. Ahogy közeledik az igazság pillanata, vezetőiben akaratlanul is felmerül a kérdés: ha Tim az ezzel járó veszélyek és a megfizetendő ár ismeretében is igent mond a varázslat világára, vajon mihez kezd majd azzal a gigászi erővel, amit elnyer – és legfőképpen ők mihez kezdenek majd, ha a fiú hatalma teljes birtokában netán a sötétség szolgálatába áll?


A New York Times-bestseller szerző Neil Gaiman úgy kalauzolja el olvasóit a mágia rejtett világába, hogy közben örök érvényű igazságokat tár fel a való életünkkel kapcsolatban.


A kötet a teljes, négyrészes THE BOOKS OF MAGIC minisorozatot tartalmazza.

Vélemények