Nincs engedélyezve a javascript.
Devil"s Candy 2. - Pandora szerencséje

Devil's Candy 2. - Pandora szerencséje

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 656 Ft
Borító ár:
3 495 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 146 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Túlélni a középiskolai éveket nem csupán a jó jegyekről szól - főleg az ördögök, szörnyek és káosz világában, ahol a leckék maguk is igen erőszakosak. A Hemlock Szíve Akadémia diákjának, Kazu Packlynak rá kell döbbennie: ebben az iskolában még egy vulkánkitörés sem nyűgözné le a tanárokat, úgyhogy egy Pandora nevű lány megalkotásával csillogtatja meg zsenialitását.
Leírás
Raktári kód:
212588
EAN:
9789634702832
Megjelenés:
2023.05.10.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
226
Nyelv:
magyar
Túlélni a középiskolai éveket nem csupán a jó jegyekrol szól - foleg az ördögök, szörnyek és káosz világában, ahol a leckék maguk is igen eroszakosak. A Hemlock Szíve Akadémia diákjának, Kazu Packlynak rá kell döbbennie: ebben az iskolában még egy vulkánkitörés sem nyugözné le a tanárokat, úgyhogy egy Pandora nevu lány megalkotásával csillogtatja meg zsenialitását.

Kazu nehezen fogadja el Pandora egyre eroteljesebb önállósodását. Eközben egy rivális elitakadémia, a Skarlát Korona kihívja a Hemlock Szíve hozzájuk méltatlan diákjait egy igencsak brutális Rántotta játékra. Hamarosan a gonosz démonok is felismerik Pandora végtelen erejét, úgyhogy most már nem csak Kazu, de ok is küzdenek a figyelméért. Vajon készen áll arra Pandora, hogy kitegye magát a démonvilág gyulöletének, amelynek az iskola falain túl semmi sem szab határt?

Extra bónuszfejezettel!
Vélemények