Nincs engedélyezve a javascript.
A múlt sötét árnya

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Korábbi ár:
1 500 Ft
Borító ár:
1 500 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 425 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Jane Forrest Hargitai – egykori testőr, jelenleg a Pest Megyei Rendőrfőkapitányság sztárnyomozója – még hónapokkal azután is amnéziában szenved, hogy fizikailag felépült egy robbantásban szerzett súlyos sérülésből. Az élete merő káosz: körötte család, gyerekek, s olyan emberek, akiket nem ismer, pedig állítólag ők mindennapjainak részei.
Leírás
Raktári kód:
193650
ISBN:
9786158132336
EAN:
9786158132336
Gyártó kód:
21478
Megjelenés:
2020.
Oldalszám:
264
Nyelv:
magyar
Jane Forrest Hargitai – egykori testőr, jelenleg a Pest Megyei Rendőrfőkapitányság sztárnyomozója – még hónapokkal azután is amnéziában szenved, hogy fizikailag felépült egy robbantásban szerzett súlyos sérülésből. Az élete merő káosz: körötte család, gyerekek, s olyan emberek, akiket nem ismer, pedig állítólag ők mindennapjainak részei. Csapatának tagjaival már képes újra együtt dolgozni, s lassan további emlékek bukkannak fel, ám az életének kulcsfontosságú részét képező emberek – pl. gyermekei, besúgói stb. – továbbra is ismeretlenek számára. Amnéziája visszarepítette egy olyan világba, ahol régi szerelme, Csaba még él, kapcsolatuk létezik, holott a valóságban a férfi hosszú évek óta halott. Ez így együtt lőporos hordóvá teszi minden lépését, megnyilvánulását, hiszen ha bizonyos körökben kitudódna problémája, talán túl sem élné… És ha mindez nem lenne elég, Jane körül – ahogyan azt már megszokhattuk –„osztódással szaporodnak a hullák”, köszönhetően egy vadonatúj drognak, amit végzetes hatása miatt csak „bika” néven emlegetnek, valamint egy titokzatos gyilkosságnak, amelynek szálai messzebbre vezetnek és végzetesebb következményekkel járnak, mint azt bárki gondolná…
Vajon képes lesz-e Jane megbirkózni a hatalmas stresszel, amit a magánéleti, szakmai és egészségi állapota területén kialakult helyzet okoz? Kiderül A nyomozónő-sorozat legújabb részéből. Vigyázat: a könyv erősen addiktív!
Vélemények