Nincs engedélyezve a javascript.
Felejts el örökre!

Felejts el örökre!
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Korábbi ár:
2 519 Ft
Borító ár:
2 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 849 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Liza és Molly kisiskolás koruk óta barátnok. Felnottként egészen máshogy alakul a sorsuk: Liza a karrierjét építi Chicagóban, Molly pedig férjhez megy, és Cincinnati kertvárosába költözik. Megszokásból csetelnek néha, de egyre kevesebb közös témájuk akad. Egyik este Molly férje elutazik, a két no pedig videóbeszélgetésbe kezd, de amikor Molly kimegy, hogy ránézzen alvó gyerekeire, Liza olyasmit lát barátnoje nappalijában, amitol jeges rémület önti el a szívét. Csak egy dolog kattog a fejében: meg kell mentenie Mollyt!Ám Molly furcsamód tudomást se vesz a történtekrol, miközben Liza életében is egyre különösebb dolgok történnek. A két barátno egymásra van utalva, ám képesek megtalálni a másikat a hazugságok és félelem labirintusában, vagy örökre elvesztik egymást? A Majdnem elveszítettelek szerzojének új regénye fordulatos és érzelemdús történet a barátság erejérol és az életünket átszövo hazugságokról és önbecsapásokról.
Leírás
Raktári kód:
195207
ISBN:
9786155435799
EAN:
9786155435799
Gyártó kód:
22317
Megjelenés:
2021.
Oldalszám:
352
Nyelv:
magyar
Liza és Molly kisiskolás koruk óta barátnok. Felnottként egészen máshogy alakul a sorsuk: Liza a karrierjét építi Chicagóban, Molly pedig férjhez megy, és Cincinnati kertvárosába költözik. Megszokásból csetelnek néha, de egyre kevesebb közös témájuk akad. Egyik este Molly férje elutazik, a két no pedig videóbeszélgetésbe kezd, de amikor Molly kimegy, hogy ránézzen alvó gyerekeire, Liza olyasmit lát barátnoje nappalijában, amitol jeges rémület önti el a szívét. Csak egy dolog kattog a fejében: meg kell mentenie Mollyt!Ám Molly furcsamód tudomást se vesz a történtekrol, miközben Liza életében is egyre különösebb dolgok történnek. A két barátno egymásra van utalva, ám képesek megtalálni a másikat a hazugságok és félelem labirintusában, vagy örökre elvesztik egymást?
A Majdnem elveszítettelek szerzojének új regénye fordulatos és érzelemdús történet a barátság erejérol és az életünket átszövo hazugságokról és önbecsapásokról.
Vélemények