Nincs engedélyezve a javascript.
A hipnotizőr

A hipnotizőr
Joona Linna-sorozat 1.

Sorozat:

Fordító:

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 582 Ft
Borító ár:
3 980 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 582 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egy apa. Egy anya. Egy kislány. A svéd kisvárosban elkövetett szörnyű mészárlásnak csupán egyetlen túlélője van, egy súlyosan sebesült kamasz fiú. A család ötödik tagja, a fiú nővére eltűnt. Mivel úgy fest, hogy a gyilkos az egész család kiirtását tűzte ki célul, a lány nyilvánvalóan életveszélyben van.

Leírás
Raktári kód:
165299
ISBN:
9789633245576
EAN:
9789633245576
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
496
Nyelv:
magyar

Egy apa. Egy anya. Egy kislány. A svéd kisvárosban elkövetett szörnyű mészárlásnak csupán egyetlen túlélője van, egy súlyosan sebesült kamasz fiú. A család ötödik tagja, a fiú nővére eltűnt. Mivel úgy fest, hogy a gyilkos az egész család kiirtását tűzte ki célul, a lány nyilvánvalóan életveszélyben van. A rendőrség megkezdi a keresését, ám az idő vészesen fogy. Joona Linna, a csökönyös természetű finn nyomozó szerint egyetlen lehetőség van arra, hogy nővére érdekében szóra bírják a sokkos állapotban lévő kamaszt: a hipnózis. Joona a leghíresebb és egyben leghírhedtebb hipnotizőrt, Erik Maria Barkot kéri fel, hogy segítsen neki. A fiú hipnózisban beszélni is kezd, ám az utazás, amelyre együtt indulnak, nem várt mélységekbe visz…

A szerzőről
Lars Kepler
Lars Kepler

A Lars Kepler névre keresztelt titokzatos szerző mögött Alexandra és Alexander Ahndoril, azaz egy házaspár áll, akik immár több közösen szerzett bestseller könyvet is magukénak tudhatnak. A skandináv származású pár egy véletlen folytán talált egymásra, amikor az egyik közös ismerősük a nevük hasonlósága miatt bemutatta őket egymásnak.

A skandináv krimik határmezsgyéjén 

Alexander már Kepler kitalálása előtt is írással foglalkozott, azonban felesége csak később csatlakozott hozzá. Ezután alkották meg az első közös regényüket a Hipnotizőrt, amit azóta 40 nyelvre fordítottak le, és 12 millió példányt adtak el belőle világszerte. A siker az első regény berobbanása óta, közel 10 éve tart, ami alatt további hat hasonlóan fantasztikus krimi jelent meg az olvasóközönség számára. Bár a házaspár soha nem akarta elárulni, hogy valójában ki rejtőzik Kepler mögött, de a könyvek népszerűsége miatt nem tudták sokáig titokban tartani a képzeletbeli karaktert. A regény sorozat tele van izgalmas és váratlan fordulatokkal, valamint a skandináv krimik sajátosságával, társadalmi kritikákkal és pörgős jelenetekkel. A skandináv sikersorozat összes része elérhető a BOOK24 kínálatában!

Vélemények