Nincs engedélyezve a javascript.
Apály
Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 596 Ft
Borító ár:
4 995 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 396 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Földvári-Oláh Csaba rendszerint egy feladvány megfejtése, egy rejtély köré építi fel az írásait. Negyedik regénye, az Apály női főszereplője megmagyarázhatatlan módon hisz abban, hogy volt férje, aki sokat jelentett számára, nem halt meg néhány hónapja a világ másik felén, nem az ő holttestét találták meg.
Leírás
Raktári kód:
210391
EAN:
9789635096299
Megjelenés:
2022.12.03.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
288
Földvári-Oláh Csaba rendszerint egy feladvány megfejtése, egy rejtély köré építi fel az írásait. Negyedik regénye, az Apály női főszereplője megmagyarázhatatlan módon hisz abban, hogy volt férje, aki sokat jelentett számára, nem halt meg néhány hónapja a világ másik felén, nem az ő holttestét találták meg. Krisztina elutazik az iraki Kurdisztánba, hogy választ kapjon a kérdéseire.

Valójában egy pszichotripre indul - ahogyan ezt Földvári-Oláh hősei tenni szokták -, és útja sok-sok felismerésen át önmagához vezet.

Az Apály az író előző regényének, a Centrálnak sajátos folytatása (több szereplője újra megjelenik lapjain), amelynek helyszíne nemcsak a Közel-Kelet, ahol 2015-ben az egyre terjeszkedő Iszlám Állammal csak a kurdok képesek felvenni a harcot - soraikban a Krisztinához hasonló elszánt és végsőkig küzdeni akaró női katonákkal -, hanem a tudat birodalma is.
Vélemények