Nincs engedélyezve a javascript.
Az elveszett gyermek

Az elveszett gyermek
Lottie Parker - Harmadik könyv

Sorozat:

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 599 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 499 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Lélegzetelállító nyomozós thriller... megdöbbentő esettel
Bezártak ide és eldobták a kulcsot. Végignézek magamon és a hosszú ruhán, amit rám adtak. A saját ruháimat akarom. Fogalmam sincs, mióta vagyok már itt.
Leírás
Raktári kód:
213315
EAN:
9789636042790
Megjelenés:
2023.04.20.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
564
Méret [mm]:
128 x 198 x
Nyelv:
magyar
„Őrült légszomjam és csillapíthatatlan szívdobogásom van. Muszáj megnyugodnom… Patricia Gibney teljesen padlóra küldött, én mégis várom a folytatást.” Sweet Little Book Blog

„Ha félelmetesen izgalmas thrillert keresel, amelyik székhez szögez, és nem engedi, hogy fellőjék a pizsamát, akkor ez az!” Butterfly’s Nooknerdia

Lélegzetelállító nyomozós thriller... megdöbbentő esettel

Bezártak ide és eldobták a kulcsot. Végignézek magamon és a hosszú ruhán, amit rám adtak. A saját ruháimat akarom. Fogalmam sincs, mióta vagyok már itt.

Mikor egy középkorú asszonyt saját otthonában meggyilkolnak, Lottie Parker nyomozót és társát, Boyd őrmestert bízzák meg az ügy felderítésével. Mikor azonban rájönnek, hogy az áldozat lánya is eltűnt, joggal kezdenek aggódni az egész család biztonságáért...
Két nappal az eset után egy közeli ház ég le, s ezzel megnő a környékbeli áldozatok száma. Lottie és csapata titkok és hazugságok szövevényén kénytelen átrágni magát, melyek furcsa módon egy nagyon régi ügyhöz kapcsolódnak... Egy ügyhöz, melyben még Lottie édesapja is nyomozott, mielőtt végett vetett volna a saját életének.
Lottie, aki alig ismerte apját, azonnal rájön, hogy ezen az eseten keresztül végre felfedheti a családját övező rejtélyek némelyikét. De vajon tényleg akarja ezt? És vajon készen áll rá, hogy megtudja az igazságot?

A hiányzók és Az elrabolt lányok bestsellerszerzőjének legújabb thrillere az utolsó oldalakig kétségek között tartja az olvasót. Rachel Abbott, Angela Marsons és Robert Dugoni rajongóinak kötelezően ajánlott.
Vélemények