Nincs engedélyezve a javascript.
Egy végső búcsú (Morgan Dane 2.)
Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 679 Ft
Borító ár:
3 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 439 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A következő búcsúszavunk akár a végső búcsúnk is lehet... Az ifjú édesanya, Chelsea Clark elindul otthonról egy csajos estére… majd nyoma vész.
Leírás
Raktári kód:
204202
ISBN:
9789634577867
EAN:
9789634577867
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
392
Nyelv:
magyar

A következő búcsúszavunk akár a végső búcsúnk is lehet... Az ifjú édesanya, Chelsea Clark elindul otthonról egy csajos estére… majd nyoma vész. A családja tudja, hogy magától soha nem hagyná hátra a két kisgyermekét. Kétségbeesett férje — aki egyben az első számú gyanúsított — felfogadja Morgant, hogy megtalálja a feleségét, és bebizonyítsa a férfi ártatlanságát.
Egyedülálló anyaként Morgan együttérez Chelsea családjával, és eltökéli, hogy megtalálja a nőt. Összeáll a magánnyomozóval, Lance Krugerrel, ám minél mélyebbre ássák magukat az ügybe, az annál fenyegetőbb lesz. Amikor Morgant zaklatni kezdi egy erőszakos szexuális ragadozó, minden és mindenki komoly veszélybe kerül, aki számára fontos. Így Morgannek meg kell találnia egy eszelős bűnözőt, hogy megvédje a családját… de nem kell elhagynia az otthonát ahhoz, hogy megtalálja. Ő ugyanis a férfi következő célpontja.


Mozgalmas, komor, borzongató krimi, melyet a romantikus szál és a meghitt családi pillanatok még összetettebbé és élvezhetőbbé tesznek. Kövesd hőseink sorsát!


„…Ha szereted a hátborzongató, rejtélyes történeteket, és szívesen követnél végig egy nyomozást, ezt a könyvet neked találták ki! Pont megfelelő adag romantikával van fűszerezve ahhoz, hogy magával ragadjon a történet.” – Lynn Cunningham, freshfiction.com


16 éves kortól ajánljuk!

Vélemények