Nincs engedélyezve a javascript.
My Fair Lord

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 599 Ft
Borító ár:
3 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 599 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A hölgy kalapja hatalmas, haja homokszőke, arcán régi sebhely, farmerja repedt. Neve Fabyen, egyébként grafomán, kalandregényeket ír.
Leírás
Raktári kód:
205189
ISBN:
9789639300989
EAN:
9789639300989
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
fűzött
Oldalszám:
585
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
528
A hölgy kalapja hatalmas, haja homokszőke, arcán régi sebhely, farmerja repedt. Neve Fabyen, egyébként grafomán, kalandregényeket ír.
Egyszer kitalál egy ízig-vérig férfi hőst, mire az szembejön vele egy ,addig holtunalmas, estélyen.
A férfiról csak azt lehet tudni, hogy Benetton-zöld kempingbusza, kék szeme, egy vagy több üldözője , és számos titka van. Pisztolytokot hord a hóna alatt, de nem stukkert tart benne. Azért nem teljesen fegyvertelen, hiszen roppant pimasz és mennydörgő pofonokat oszt.
Mire felgyújtja Fabyen kíváncsiságát, kevéssel azután, hogy érzékeit felgyújtotta , el is tűnik.
És ez így megy jó darabig. A pasas csupa titokzatosság. A titkot meg kell fejteni. Sokan ellenzik. Annál izgalmasabb.
A szerzőről
vavyanfable.jpg
Vavyan Fable

Vavyan Fable Molnár Éva néven született Budapesten, 1956. március 20-án. A különleges írói nevét (ami a Bánfalvy Éva név anagrammája; melyben a családi név francia szó, jelentése a „mese”) első könyve megjelenése, 1987 óta viseli. Tanulmányait a Dr. Pólya Jenő Egészségügyi Szakközépiskolában végezte, majd 1988-ig ápolónőként dolgozott. A szerzőnő férjezett, egy fiúgyermek, Bánfy Zoltán anyja. Vavyan Fable 11 éves kora óta foglalkozik írással. 1987-ben jelent meg első regénye (eddig összesen harminchat és ezek számos újabb kiadása), köztük zsaru-, akció- és kalandregények, fantasyk (mesélőkönyvek), bohóságok és (megbotránkoztató) novellák. Fesztelenül könnyed, merész stílusával, vagány humorával, csak rá jellemző, játékos, egyedi nyelvezetével ledöntötte a műfajkorlátokat, így vált az igényes szórakoztatásra vágyó olvasók kedveltjévé. Regényeiben egyedülálló módon váltogatja a karakter- és helyzetkomikumot a nyelvi humorral. Nívós gondolatvilága sokunkhoz közel áll, a tőle kölcsönzött szófordulatok, nyelvi lelemények, idézetek szállóigeként/aforizmaként terjednek, beépülnek szókincsünkbe, ujjlenyomatszerűen felismerhetők az irodalmi és köznyelvben egyaránt. Fable nem csupán történetet vet papírra, ő babonázóan mesél, minket is bevonva az általa teremtett, minden ízében életre lehelt, ezersok színű világba, melyet aztán oly nehezünkre esik elhagyni a végén. Hősei nem fekete vagy fehér jellemek, inkább pepiták, jó s rossz tulajdonságokkal, mint mi magunk is; még főgonoszai is emberszabásúak. Rajongói szerint Vavyan Fable olyan író, akit az ember nem tud letenni, mert elvarázsol, magával sodor, gondolkodásra késztet, és végig a tenyerén hordozza az olvasót. A népszerű írónő markáns hősei igazi egyéniségek. Regényei sikerének titka, hogy a benne olvasható történetek cselekményvezetése lebilincselő, olykor pedig kiszámíthatatlan, ám az esemény vége felől nézve mindig logikus. Frappáns szituációs és nyelvi humora teszi egyedivé a szerzőt, kétségtelen, hogy ez az, amely rajongók tízezreit csábította el. Fedezd fel a Book24 kínálatában a legjobb Vavyan Fable könyveket! A szerző a kedvenc írói közé sorolja - többek közt – Kosztolányi Dezsőt, Bohumil Hrabalt, Kurt Vonnegutot, Raymond Chandlert, Rejtő Jenőt és Márai Sándort. Állítása szerint eme alkotók voltak munkásságára a legnagyobb hatással. Fedezd fel a Book24 további szórakoztató irodalmi könyveit!

Vélemények