Nincs engedélyezve a javascript.
Boszorkányszög
Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 729 Ft
Borító ár:
3 790 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 335 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Oslo hőségtől szenved, s a városi rendőrségnél, aki csak teheti, szabadságon van.
Leírás
Raktári kód:
134566
ISBN:
9789633243572
EAN:
9789633243572
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
396
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
410
Oslo hőségtől szenved, s a városi rendőrségnél, aki csak teheti, szabadságon van. Amikor egy fiatal nőt meggyilkolnak a lakásán, Tom Waaler, a mintarendőr, az osztályvezetői poszt várományosa mellé a testület fenegyerekét, a különc Harry Holét rendelik ki. A régi ellenségek számára egy egyszerű ügyben sem volna zökkenőmentes az együttműködés, ám mint kiderül, ez az eset bonyolultabb, mint gondolták. A holttest egyik ujját levágták, s szemhéja alatt egy vörös gyémántot találnak. Az újabb gyilkosságok nem hagynak kétséget afelől, hogy sorozatgyilkost keresnek. De hogy mi lehet az indíték, arra hiába keresik a választ.
A szerzőről
tonno.jpg
Jo Nesbo
A norvég író először zenészként és dalszövegíróként vált ismertté a skandináv országban. Irodalmi munkássága két igen eltérő műfajt ölel fel: regényíróként elsősorban krimijeiről ismert, de a felnőtteknek szóló történetei mellett sajátos humorú gyerekkönyveket is ír.
Duplacsavaros cselekményekkel fűszerezett bűnügyi történeteit aktuális társadalmi problémák és összetett karakterek jellemzik. Ismert művei: Hóember (2011), Doktor Proktor pukipora (2012), Vér a havon (2015), Szomjúság (2017), A birodalom (2020)

Jo Nesbø norvég szerző, dalszövegíró és zenész. Írói karrierje előtt szabadúszó újságíróként és tőzsdeügynökként dolgozott. A nagy sikert a saját stílusú krimik hozták meg Nesbø számára. Könyveit 40 nyelvre fordították már le és több millió példányban vásárolták meg azokat.

Krimijeinek visszatérő karaktere Harry Hole, egy iszákos nyomozó. A Hole-regények többsíkú, erőszakos és néhol sötét sztorik. Jellemző a veszélyben lévő nő karaktere a Hole-történetekben, akit a főhős rendszerint megment.

Vélemények