Nincs engedélyezve a javascript.
Vörösbegy

Vörösbegy

Skandináv krimik

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 411 Ft
Borító ár:
3 790 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 411 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Harry Hole nyomozó egy ritka ügyletről szerez tudomást: valaki egy különleges, nagy hatóerejű, Märklin márkájú puskát rendelt. Mind kiderül, a megrendelő egy nyolcvanhoz közeledő férfi, aki a második világháború idején a németek mellett harcolt a keleti fronton. Gyilkosság, bosszú, árulás......
Leírás
Raktári kód:
128955
ISBN:
9789633242681
EAN:
9789633242681
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
448
Nyelv:
Magyar
Harry Hole nyomozó egy ritka ügyletről szerez tudomást: valaki egy különleges, nagy hatóerejű, Märklin márkájú puskát rendelt. Mind kiderül, a megrendelő egy nyolcvanhoz közeledő férfi, aki a második világháború idején a németek mellett harcolt a keleti fronton. Gyilkosság, bosszú, árulás... Aggastyán korú nemzetiszocialisták és fiatal neonácik... A második világháború keleti frontja és a modern Oslo... Egykori frontharcos átvágott torokkal... Több, időben és térben egymástól messze eső történés vezeti el a sokszor önmaga gyengeségeivel is megküzdeni kénytelen nyomozót egy vakmerő merényletet tervezőjének leleplezéséhez.
A szerzőről
tonno.jpg
Jo Nesbo
A norvég író először zenészként és dalszövegíróként vált ismertté a skandináv országban. Irodalmi munkássága két igen eltérő műfajt ölel fel: regényíróként elsősorban krimijeiről ismert, de a felnőtteknek szóló történetei mellett sajátos humorú gyerekkönyveket is ír.
Duplacsavaros cselekményekkel fűszerezett bűnügyi történeteit aktuális társadalmi problémák és összetett karakterek jellemzik.
Ismert művei: Hóember (2011), Doktor Proktor pukipora (2012), Vér a havon (2015), Szomjúság (2017), A birodalom (2020)

Jo Nesbø norvég szerző, dalszövegíró és zenész. Írói karrierje előtt szabadúszó újságíróként és tőzsdeügynökként dolgozott. A nagy sikert a saját stílusú krimik hozták meg Nesbø számára. Könyveit 40 nyelvre fordították már le és több millió példányban vásárolták meg azokat.

Krimijeinek visszatérő karaktere Harry Hole, egy iszákos nyomozó. A Hole-regények többsíkú, erőszakos és néhol sötét sztorik. Jellemző a veszélyben lévő nő karaktere a Hole-történetekben, akit a főhős rendszerint megment.

Vélemények