Nincs engedélyezve a javascript.
A Pók
szazalek_kiadoi-1.png
szazalek_kiadoi-1.png

A Pók
A Joona Linna-sorozat 9. kötete

Sorozat:

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 031 Ft
Borító ár:
5 590 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 913 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Három év telt el azóta, hogy Saga Bauer megkapta a képeslapot, amelynek írója megfenyegette Joona Linnát, és Saga kezébe helyezte a felügyelő megmenekülésének egyetlen lehetőségét. Mivel az idő telt, és nem történt semmi, a dolog jelentéktelen riogatássá törpült, és lassacskán kezdett feledésbe merülni.
Leírás
Raktári kód:
215712
EAN:
9789636141813
Megjelenés:
2023.08.16.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
480
Méret [mm]:
150 x 210
Nyelv:
magyar
Három év telt el azóta, hogy Saga Bauer megkapta a képeslapot, amelynek írója megfenyegette Joona Linnát, és Saga kezébe helyezte a felügyelő megmenekülésének egyetlen lehetőségét. Mivel az idő telt, és nem történt semmi, a dolog jelentéktelen riogatássá törpült, és lassacskán kezdett feledésbe merülni. Egészen mostanáig.
Az egykori kapellskäri koleratemetőben ugyanis egy szinte teljesen lebomlott holttestet találnak egy zsákban, és a gyilkosság helyszínéről előkerül egy hófehér töltényhüvely. Hamarosan világossá válik, hogy a kegyetlen elkövető bonyolult rejtvényeket ad fel a rendőrségnek, lehetőséget nyújtva nekik arra, hogy véget vessenek a gyilkosságsorozatnak.
Joona Linna és Saga Bauer minden erejét latba vetve küzd, hogy az összes apró részlet a helyére kerüljön, és megmenthessék a kiszemelt áldozatokat. A harc az ismeretlennel azonban egyre kétségbeesettebbé válik. Lehet, hogy ezt az ámokfutást képtelenség megfékezni? Talán már foglyul is ejtette őket a Pók hálója?

A Joona Linna-sorozat 9. kötete
A szerzőről
author_photo_lars_kepler_credit_ewa_marie_rundquist.jpg
Lars Kepler

A Lars Kepler névre keresztelt titokzatos szerző mögött Alexandra és Alexander Ahndoril, azaz egy házaspár áll, akik immár több közösen szerzett bestseller könyvet is magukénak tudhatnak. A skandináv származású pár egy véletlen folytán talált egymásra, amikor az egyik közös ismerősük a nevük hasonlósága miatt bemutatta őket egymásnak.

A skandináv krimik határmezsgyéjén 

Alexander már Kepler kitalálása előtt is írással foglalkozott, azonban felesége csak később csatlakozott hozzá. Ezután alkották meg az első közös regényüket a Hipnotizőrt, amit azóta 40 nyelvre fordítottak le, és 12 millió példányt adtak el belőle világszerte. A siker az első regény berobbanása óta, közel 10 éve tart, ami alatt további hat hasonlóan fantasztikus krimi jelent meg az olvasóközönség számára. Bár a házaspár soha nem akarta elárulni, hogy valójában ki rejtőzik Kepler mögött, de a könyvek népszerűsége miatt nem tudták sokáig titokban tartani a képzeletbeli karaktert. A regény sorozat tele van izgalmas és váratlan fordulatokkal, valamint a skandináv krimik sajátosságával, társadalmi kritikákkal és pörgős jelenetekkel. A skandináv sikersorozat összes része elérhető a BOOK24 kínálatában!

Vélemények