Nincs engedélyezve a javascript.
A tűz tanúja - zsebkönyv

A tűz tanúja - zsebkönyv
Skandináv krimik sorozat

Sorozat:

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 866 Ft
Borító ár:
3 980 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 582 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egy nevelőotthonban, ahol nehéz sorsú fiatal lányokat gondoznak, kettős gyilkosság történik. Valaki bestiális módon végez egy diáklánnyal és az ügyeletes nővérrel. Ezzel egy időben az egyik bentlakónak nyoma vész, de ágyában rábukkannak a gyilkos fegyverre, egy kalapácsra. Minden jel arra mutat, hogy ő volt a tettes, ráadásul hamarosan gyermekrablás miatt is folyik utána a hajsza.
Leírás
Raktári kód:
216363
EAN:
9789636142827
Megjelenés:
2023.08.30.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
400
Méret [mm]:
110 x 178 x
Nyelv:
magyar
Egy nevelőotthonban, ahol nehéz sorsú fiatal lányokat gondoznak, kettős gyilkosság történik. Valaki bestiális módon végez egy diáklánnyal és az ügyeletes nővérrel. Ezzel egy időben az egyik bentlakónak nyoma vész, de ágyában rábukkannak a gyilkos fegyverre, egy kalapácsra. Minden jel arra mutat, hogy ő volt a tettes, ráadásul hamarosan gyermekrablás miatt is folyik utána a hajsza. De valóban ő a bűnös?

Joona Linna felügyelő nem hisz a nyilvánvaló tényeknek. Ebben közrejátszik, hogy jelentkezik a rendőrségen egy médium, aki azt állítja, kapcsolatba tud lépni a holtakkal, és segíthet a bűntény felderítésében. Joona hamarosan nyakig merül a szerteágazó ügybe, és a megdönthetetlennek látszó bizonyítékok helyett a megérzéseire hallgat. Addig követi a messzi múltba vezető szálakat, amíg fény nem derül a megdöbbentő megoldásra.
A szerzőről
author_photo_lars_kepler_credit_ewa_marie_rundquist.jpg
Lars Kepler

A Lars Kepler névre keresztelt titokzatos szerző mögött Alexandra és Alexander Ahndoril, azaz egy házaspár áll, akik immár több közösen szerzett bestseller könyvet is magukénak tudhatnak. A skandináv származású pár egy véletlen folytán talált egymásra, amikor az egyik közös ismerősük a nevük hasonlósága miatt bemutatta őket egymásnak.

A skandináv krimik határmezsgyéjén 

Alexander már Kepler kitalálása előtt is írással foglalkozott, azonban felesége csak később csatlakozott hozzá. Ezután alkották meg az első közös regényüket a Hipnotizőrt, amit azóta 40 nyelvre fordítottak le, és 12 millió példányt adtak el belőle világszerte. A siker az első regény berobbanása óta, közel 10 éve tart, ami alatt további hat hasonlóan fantasztikus krimi jelent meg az olvasóközönség számára. Bár a házaspár soha nem akarta elárulni, hogy valójában ki rejtőzik Kepler mögött, de a könyvek népszerűsége miatt nem tudták sokáig titokban tartani a képzeletbeli karaktert. A regény sorozat tele van izgalmas és váratlan fordulatokkal, valamint a skandináv krimik sajátosságával, társadalmi kritikákkal és pörgős jelenetekkel. A skandináv sikersorozat összes része elérhető a BOOK24 kínálatában!

Vélemények