Nincs engedélyezve a javascript.
Jimmy evangéliuma
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
2 670 Ft
Eredeti ár:
2 029 Ft
Online ár:
2 243 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Eredeti ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Jimmy Wood egy átlagos amerikai állampolgár 2026-ban. Árva, hízásra hajlamos, se nem boldog, se nem boldogtalan, diszkrét és szenvedélyes szeretô és krónikus ideálhiányban szenved.
Leírás
Raktári kód:
130868
ISBN:
9789639633131
EAN:
9789639633131
Megjelenés:
2006.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
320
Nyelv:
magyar
Jimmy Wood egy átlagos amerikai állampolgár 2026-ban. Árva, hízásra hajlamos, se nem boldog, se nem boldogtalan, diszkrét és szenvedélyes szeretô és krónikus ideálhiányban szenved. Egy nap a harminckét éves medencetisztítóhoz beállít három küldött a Fehér Házból, és közlik vele, hogy ô Isten fia, pontosabban annak a torinói lepel alapján létrehozott klónja, és az Egyesült Államok igényt tart a szolgálataira. Innentôl kezdve megszunik régi élete, hiszen sürgôsen meg kell tanulnia, illetve újra fel kell fedeznie magában a csodatevés képességét. A messiás szerep felvállalása azonban nyilvánvalóan bonyodalmakkal jár. Az amerikai tudósok által elôállított Jézus-klónnak nyoma veszik.
Ha a torinói lepel valódi, akkor a benne található DNS felhasználásával klónozni lehet Jézust... Didier van Cauwelaert erre a hipotézisre építi fel szarkasztikus, szélsôségesen hagyományromboló regényét.
Vélemények