Nincs engedélyezve a javascript.
Kés
Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 761 Ft
Borító ár:
5 290 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 761 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Harry Hole nincs jó bőrben. Élete minden szempontból kudarcba fulladt, ismét iszik, a főiskolai állásából is szélnek eresztették.
Leírás
Raktári kód:
213021
EAN:
9789636142223
Megjelenés:
2023.04.03.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
480
Méret [mm]:
150 x 210 x
Nyelv:
magyar
Harry Hole nincs jó bőrben. Élete minden szempontból kudarcba fulladt, ismét iszik, a főiskolai állásából is szélnek eresztették. Ugyan esélyt kapott az újrakezdésre az oslói rendőrség döglött aktákkal foglalkozó osztályán, de másra sem vágyik, mint hogy azokban az ügyekben nyomozzon, amelyek gyanúja szerint Svein Finnéhez, a sorozatos erőszaktevőhöz és gyilkoshoz köthetők, akit ő juttatott rács mögé.

Amikor Harry egy részeg éjszakán bekövetkezett filmszakadás után reggel felébred, a keze és a ruhája csupa vér. Ez jelenti a kezdetét annak a rémálomnak, ami még rá vár, és amihez foghatót elképzelni sem tudott volna.
A szerzőről
tonno.jpg
Jo Nesbo
A norvég író először zenészként és dalszövegíróként vált ismertté a skandináv országban. Irodalmi munkássága két igen eltérő műfajt ölel fel: regényíróként elsősorban krimijeiről ismert, de a felnőtteknek szóló történetei mellett sajátos humorú gyerekkönyveket is ír.
Duplacsavaros cselekményekkel fűszerezett bűnügyi történeteit aktuális társadalmi problémák és összetett karakterek jellemzik.
Ismert művei: Hóember (2011), Doktor Proktor pukipora (2012), Vér a havon (2015), Szomjúság (2017), A birodalom (2020)

Jo Nesbø norvég szerző, dalszövegíró és zenész. Írói karrierje előtt szabadúszó újságíróként és tőzsdeügynökként dolgozott. A nagy sikert a saját stílusú krimik hozták meg Nesbø számára. Könyveit 40 nyelvre fordították már le és több millió példányban vásárolták meg azokat.

Krimijeinek visszatérő karaktere Harry Hole, egy iszákos nyomozó. A Hole-regények többsíkú, erőszakos és néhol sötét sztorik. Jellemző a veszélyben lévő nő karaktere a Hole-történetekben, akit a főhős rendszerint megment.

Vélemények