Nincs engedélyezve a javascript.
Marie Antoinette titkos szolgálata

Marie Antoinette titkos szolgálata

A királynénak nincs pihenő

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2023.04.17.
Borító ár:
4 500 Ft
Bevezető ár:
3 420 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Ez a szegény XVI. Lajos férjként is, királyként is kétségkívül egy semmirekellő. A királyságban éhínség uralkodik, ő meg továbbra is az óráival játszadozik. Szerencsére tüzes felesége, Marie Antoinette kézbe veszi a dolgokat: megbízza a szabónőjét, Rose-t, és a fodrászát, Léonard-t, a két meglehetősen amatőr nyomozót, hogy találjanak meg egy titokzatos inka kincset.
Leírás
Raktári kód:
211041
EAN:
9789635449170
Várható megjelenés:
2023.04.17.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
125 x 200 x
Nyelv:
magyar
Ez a szegény XVI. Lajos férjként is, királyként is kétségkívül egy semmirekellő. A királyságban éhínség uralkodik, ő meg továbbra is az óráival játszadozik. Szerencsére tüzes felesége, Marie Antoinette kézbe veszi a dolgokat: megbízza a szabónőjét, Rose-t, és a fodrászát, Léonard-t, a két meglehetősen amatőr nyomozót, hogy találjanak meg egy titokzatos inka kincset. A kincs tökéletes lenne arra, hogy kenyeret vásároljon a korona alattvalóinak! De vigyázat az átokkal, amely mindenkire lesújt, aki az arany közelébe kerül, és a gáncsvetésekkel, amelyet Rose és Leonard biztosan elkövetnek egymás ellen!

Képzeljék el Marie Antoinette-et, a legelbűvölőbb francia királynét, aki akarata ellenére nyomozó lesz. Holttestek és bohókás meglepetések a francia királyságban!

Frédéric Lenormand, a Marie Antoinette titkos szolgálata című sorozat szerzője, a rangos Arsene Lupin- és Historia-díj birtokosa, mindig finom humorral fűszerezi történelmi elbeszéléseit.
Vélemények