Nincs engedélyezve a javascript.
Aranyozott hazugságok

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.07.05.
Borító ár:
4 490 Ft
Bevezető ár:
3 412 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Ha gyilkossággal vádolnak és ártatlan vagy, akkor fel van adva a lecke. 2022-ben Bodnár Péter DNS-tesztje titokzatos rokonokat mutat.
Leírás
Raktári kód:
221051
EAN:
9788090919709
Várható megjelenés:
2024.06.05.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
290
Méret [mm]:
148 x 210 x 15
Nyelv:
magyar
Ha gyilkossággal vádolnak és ártatlan vagy, akkor fel van adva a lecke. 2022-ben Bodnár Péter DNS-tesztje titokzatos rokonokat mutat. Megszállott kutatásba kezd, hogy feltárja családja történetét. 1882-ben egy végzetes kocsmai verekedés arra kényszeríti az ifjú Bodnár Györgyöt, hogy elmeneküljön hazájából. Csendőrökkel a nyomában próbál eljutni Berlinbe.

Ám hogy kerül Hamburgba, mi sodorja az Atlanti-óceánt átszelő hajóra, és mit keres a bevándorlók között? Az aranykorát élő Amerika vajon a könnyű meggazdagodás lehetőségét rejti, vagy kőkemény gürcölést, veszélyes munkakörülmények között, esetleg feketelistára kerülve küzdelmet az éhhalál ellen? A George Bodnárrá vált családapára kemény kihívások várnak. Megbirkózni egy velejéig romlott gengszter mesterkedéseivel. Leszámolni egy lelkiismeretlen, bosszúálló bányatulajdonossal és álomszép, vonzó feleségének zsarnoki kísértésével.

Felvenni a harcot a gyermekeket is munkára kényszerítő rendszerrel szemben. Áldozatok, miket meg kell hoznia azért, hogy családja életben maradhasson. Hazugságok, miket cipelnie kell a jó cél érdekében. Titkok, melyek 140 évig nem kerülnek napvilágra. Egy XIX. század végi kivándorló kalandos története családról, szerelemről és a boldogulás után való, szűnni nem akaró törekvésről.

A „Vízzé válik a vér?” sorozat első kötete.
Vélemények