Nincs engedélyezve a javascript.
Könyvek, olvasók, kultúra

Könyvek, olvasók, kultúra

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 153 Ft
Borító ár:
2 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 691 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Hogyan keletkezett ez a könyv? Minden bizonnyal úgy, hogy egy olvasni módfelett szerető egykori egyetemi oktató fejében megszületett az a szándék, hogy esztétikai emlékművet állítson elsősorban többé-kevésbé klasszikus szerzők, közvetve és rejtetten pedig önmaga olvasási élményeinek.
Leírás
Raktári kód:
214543
EAN:
9786156555311
Megjelenés:
2023.05.26.
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
224
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
272
Hogyan keletkezett ez a könyv? Minden bizonnyal úgy, hogy egy olvasni módfelett szerető egykori egyetemi oktató fejében megszületett az a szándék, hogy esztétikai emlékművet állítson elsősorban többé-kevésbé klasszikus szerzők, közvetve és rejtetten pedig önmaga olvasási élményeinek. Egyszerre kiállás és vallomás is ez a munka az olvasás szenvedélye, különösen az értékes könyvek tisztelete, megbecsülése, szeretete mellett.
Természetesen kellenek a megszokott, hagyományos gasztronómiai receptkönyvek, ámde szükségesek a szellemi-­esztétikai "szakácskönyvek" is. Kik mások írnák meg és szerkesztenék össze ez utóbbiakat, ha nem a kultúra ún. "lokálpatriótái"? Azt jelenti-e ez, hogy a szerző elkezdett lázasan olvasni az olvasásról? Jórészt igen - csakhogy ezzel párhuzamosan szorgalmasan összegyűjtötte mindazt, ami az olvasás, a könyvek kedveléséről szólt.
Vélemények