Nincs engedélyezve a javascript.
Magyar hangja - A szinkronizálás története

Magyar hangja - A szinkronizálás története

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 950 Ft
Borító ár:
4 389 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 950 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Idézet a Szinkron mosolya fejezetből: - Horváth Tivadar színész: Gerhardt Pál rendezte a híres Foxi Maxi-sorozat magyar szinkronját. Egymás után érkeztünk a tévé szinkronstúdiójába az első forgatási napon. Gerhardt a tőle megszokott, rövid, tömör instrukcióival fogadta a színészeket. Bejött Szuhay Balázs.
Leírás
Raktári kód:
219260
EAN:
9789633322338
Megjelenés:
2024.01.24.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
312
Nyelv:
magyar
Idézet a Szinkron mosolya fejezetből: - Horváth Tivadar színész: Gerhardt Pál rendezte a híres Foxi Maxi-sorozat magyar szinkronját. Egymás után érkeztünk a tévé szinkronstúdiójába az első forgatási napon. Gerhardt a tőle megszokott, rövid, tömör instrukcióival fogadta a színészeket. Bejött Szuhay Balázs. 'Szervusz, Balázskám! Te vagy a Kandúr Bandi! Rajzfilm, vékony hang, torzítva!' Bejött Kiss Manyi. 'Manyika, drága! Te vagy a kis erős egér! Rajzfilm, vékony hang, torzítva!' Bejött Agárdi Gábor. 'Gabikám, édes! Te vagy a farkas! Rajzfilm, vékony hang, torzítva!' Végül bejöttem én. 'Szervusz, Tivadarkám! Te vagy a róka! Csak saját hang!' A nagy nevetésre Gerhardt csak ennyit mondott: 'Körül is írhattam volna, de az legalább egy órát elvett volna a felvételből.'

A nemcsak szép hangjáról, hanem íróként is jól ismert művésznő tanította is a szinkronizálás történetét; könyvéből nemcsak a humoros történeteket, hanem a technikai változásokat és a szakmát is megismerhetjük.
Vélemények