Nincs engedélyezve a javascript.
Még egy kört mindenkinek - DVD

Még egy kört mindenkinek - DVD

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
3 290 Ft
Eredeti ár:
2 500 Ft
Borító ár:
3 290 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Eredeti ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Létezik egy teória, mely szerint egy csekély alkoholszint fenntartása a vérben nyitottabbá teszi az embert a világra, csökkenti a problémákat és növeli a kreativitást. Négy megfáradt középiskolai tanár úgy dönt, élesben is tesztelik az elméletet: megpróbálják fenntartani a folyamatos, enyhe mámorosság állapotát.
Leírás
Raktári kód:
203437
ISBN:
5948221494480
EAN:
5948221494480
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
tok
Nyelv:
magyar-dán

Létezik egy teória, mely szerint egy csekély alkoholszint fenntartása a vérben nyitottabbá teszi az embert a világra, csökkenti a problémákat és növeli a kreativitást. Négy megfáradt középiskolai tanár úgy dönt, élesben is tesztelik az elméletet: megpróbálják fenntartani a folyamatos, enyhe mámorosság állapotát. Kezdetben teljes sikernek tűnik a kísérlet, nem csak a saját életminőségük javul, de a diákjaik eredményei is.


A hetek múlásával azonban a szolid italozás átcsap kontrollálhatatlan ivászatba? Thomas Vinterberg (Születésnap, A vadászat) legjobb idegen nyelvű Oscar?-díjat nyert alkotása ?az év egyik legemlékezetesebb, jólesően megrészegítő filmélménye? (Farkas Boglárka, Filmtett), melynek főszerepében Mads Mikkelsen (Ádám almái, A vadászat, Hannibal-sorozat) ?élete alakítását nyújtja? (Mark Kermode, The Observer).


TECHNIKAI ADATOK (tájékoztató jellegűek):


HANGOK: magyar (5.1), dán (5.1)


FELIRATOK: magyar KÉP: Szélesvásznú 2.40:1 (16:9), játékidő: kb. 115 perc


NFT/25762/2021
Vélemények