Nincs engedélyezve a javascript.
Ilyen vagyok! - Milyen vagyok?

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 443 Ft
Borító ár:
3 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 141 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

""Már megint olyan türelmetlen vagy!", "Ne légy mohó, elég lesz!", "Siessünk, nem illik elkésni!" Hasonló intelmek sokaságával nevelgetik a kicsiket a szülők és az őket körülvevő felnőttek vagy akár a nagytesók. De mit is jelent a türelem, a mértékletesség a pontosság, a kitartás, az udvariasság vagy éppen a jószívűség?
Leírás
Raktári kód:
212972
EAN:
9789634833444
Megjelenés:
2023.03.24.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
16
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
561
""Már megint olyan türelmetlen vagy!", "Ne légy mohó, elég lesz!", "Siessünk, nem illik elkésni!" Hasonló intelmek sokaságával nevelgetik a kicsiket a szülők és az őket körülvevő felnőttek vagy akár a nagytesók. De mit is jelent a türelem, a mértékletesség a pontosság, a kitartás, az udvariasság vagy éppen a jószívűség?

Üljünk le egy kicsit, és beszélgessünk el a gyerekekkel az erényekről mélyebben is. Ebben nyújtanak segítséget Major Eszter friss, modern versei, amelyeket Major-Takács Eszter illusztráció keltenek életre."
A szerzőről
majoreszterportre.jpeg
Major Eszter

Major Eszter vagyok, dalszövegíró, költő.

Aki figyelemmel kíséri a magyar popzenét, az elmúlt 25 évben valószínűleg találkozott már valamelyik dalszövegemmel. Többek között olyan előadókkal dolgoztam együtt, mint Szekeres Adrien, a Hooligans, Bereczki Zoltán, Kökény Attila, Wolf Kati vagy Kocsis Tibor.

De mivel nem minden gondolat, nem minden rím való a popzenébe, ezért örömmel mondtam igent a Napraforgó Kiadónak, amikor gyerekversek írására kértek fel. Így született meg az Évszakok leporelló sorozat, majd ezekből a versekből két nagylemeznyi dal Dusík Gábor zeneszerző

együttműködésével.

A dalokat azok a sztárok énekelték fel a 2018-as Napraforgók és a 2022-es Holdraforgók című albumra, akiknek dalszövegeket írtam, és a munkakapcsolat mellett barátság is fűz hozzájuk.

Eközben megalakult a Major Eszter és barátai gyerekzenekar, Volkova Kriszti, Tarr Dávid, Winterverber Csaba és Lázár Tibor közreműködésével, hogy élőben is elhangozhassanak a megzenésített versek.

Az évszakok csodái után pedig a filozófia, az emberi viselkedésformák, az erkölcs és a nevelés szerelmeseként, erényeket szedtem versbe.

Az Ilyen vagyok! - Milyen vagyok? kötetben a számomra legfontosabb erények szerepelnek: az elégedettség, türelem, elfogadás, mértékletesség, megbízhatóság, jószívűség, hála, magabiztosság, bátorság, udvariasság, kitartás és őszinteség.

A célom az volt, hogy érthetően adjam át a gyerekeknek egy-egy erény mibenlétét, játékosan, viccesen, vagy épp komolyan, ahogy érzéseim szerint a legjobban megragadható.

A kötet a szülőknek is segítséget adhat abban, hogy hogyan fogalmazzák meg az egyszerűnek tűnő, mégis sokszor magyarázatra szoruló élethelyzeteket. Remélem, hogy a versek így kapaszkodót nyújthatnak a mindennapokban. Major-Takács Eszter illusztrációi pedig képileg is közel tudják vinni a versek mondanivalóját az olvasókhoz.

Vélemények