Nincs engedélyezve a javascript.
Mesélek a MILAN bajnokairól - A Rossonerik, akik történelmet írtak

Mesélek a MILAN bajnokairól - A Rossonerik, akik történelmet írtak

Jelenleg nem rendelhető
Borító ár:
5 990 Ft
Korábbi ár:
4 552 Ft
Online ár:
5 032 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Nem könnyű elmagyarázni, mit is jelent "Milanhonban" lenni. Nem csak tagja vagy egy példás csapatnak és egy tekintélyes egyesületnek... nem csak belépsz a futball történelmének kapuján... ez ennél sokkal több.
Leírás
Raktári kód:
206287
ISBN:
9786158209007
EAN:
9786158209007
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
kartonált ragasztókötés visszahajló füllel
Oldalszám:
240
Nyelv:
magyar

Nem könnyű elmagyarázni, mit is jelent "Milanhonban" lenni. Nem csak tagja vagy egy példás csapatnak és egy tekintélyes egyesületnek... nem csak belépsz a futball történelmének kapuján... ez ennél sokkal több. Olyan, mintha egy nagy családban nevelkednél. Magadba szívsz egy értékrendet, amit később te is továbbörökítesz - egyrészt a focipályán, de valójában azon kívül is.


Erről a Milanról szeretnék most mesélni nektek, hogy újraélhessük együtt egy felejthetetlen kaland érzéseit.Sok szó lesz a csapattársaimról, de beszélek majd azokról a bajnokokról is, akik előttünk és utánunk viselték a piros-fekete mezt. Olvashattok sok fantasztikus védőről, csatárról, középpályásról és kapusról, sőt néhány edzőről és igazgatóról is, akikkel csodálatos vagy éppen nehéz pillanatokon osztoztam. Beleshettek a rossonerik egyedülálló világának színfalai mögé.


Mesélek majd érdekességeket és személyes emlékeket is, amelyek közt lesz vicces és elgondolkodtató egyaránt. Szóval történetek következnek! A középpontban pedig mindvégig a foci lesz, azaz a világ legjobb játéka. Demetrio Albertini

Vélemények