Nincs engedélyezve a javascript.
Kovács Péter

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
6 624 Ft
Borító ár:
9 200 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
8 280 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"Az irányítás és irányultság nélküli spontán rajzolás gyerekkortól kezdve egyik fő és kedvelt tevékenységem volt, és ma is az. Az ifjúkorban fokozottan jelentkező szabadság és függetlenség utáni vágy határozott, elérendő céllá vált számomra, melyet a képzőművészeti pályán véltem megvalósíthatónak. ..."
Leírás
Raktári kód:
214761
EAN:
9786156434715
Megjelenés:
2023.06.12.
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
288
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
2000
"Az irányítás és irányultság nélküli spontán rajzolás gyerekkortól kezdve egyik fő és kedvelt tevékenységem volt, és ma is az. Az ifjúkorban fokozottan jelentkező szabadság és függetlenség utáni vágy határozott, elérendő céllá vált számomra, melyet a képzőművészeti pályán véltem megvalósíthatónak.
A képzőművészeti aktivitás - az én szememben - magányos tevékenység. Magára marad az ember a munkájával, és magával kell elszámolnia, hogy mit, miért és hogyan csinált. Alapvetően a létezés, jelenlét, eltűnés, elmúlás gondolatához kapcsolódó, ahhoz közvetlenül vagy áttételekkel kötődő témák faggatása, a felbukkanó kérdések, kételyek, panaszok megformálása foglalkoztat."
(Kovács Péter)
A 2023-as Ünnepi Könyvhétre megjelenő, reprezentatív album Kovács Péter (1943-2019) Kossuth-díjas festőművész. grafikus, könyvillusztrátor életművét mutatja be közel kétszáz képben, Wehner Tibor tanulmányával.
Vélemények