Nincs engedélyezve a javascript.
Nem zavar a zaj a fejemben?

Nem zavar a zaj a fejemben?

Rock 'n' Roll memoár

Jelenleg nem rendelhető
Borító ár:
3 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 431 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Amerika legnagyobb rock 'n' roll zenekarának, az Aerosmithnek ikonikus énekese és dalszerzője, Steven Victor Tallarico, vagyis Steven Tyler 1948. március 26-án született a New York-i Yonkersben. Tylert a rocktörténet egyik legjobb frontemberének tartják. "Steven Tyler az amerikai zene egyik...
Leírás
Raktári kód:
127654
ISBN:
9789632662749
EAN:
9789632662749
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
414
Nyelv:
Magyar
Amerika legnagyobb rock 'n' roll zenekarának, az Aerosmith-nek ikonikus énekese és dalszerzője, Steven Victor Tallarico, vagyis Steven Tyler 1948. március 26-án született a New York-i Yonkersben. Tylert a rocktörténet egyik legjobb frontemberének tartják - többek között a Rolling Stones magazin is a világ egyik legjobb énekesének választotta.
Miután a '60-as évek végén az Aerosmith megalakult a New Hanpshire-i Sunapee-ben, az öt zenész - az énekes Steven Tyler, a gitáros Joe Perry, a basszusgitáros Tom Hamilton, a ritmusgitáros Ray Tabano, akinek helyére később Brad Whitford került, és a dobos Joey Kramer - úgy döntött, Bostonba költözik, és onnan indultak világhódító útjukra. Azóta több mint százmillió lemezt adtak el világszerte, és rengeteg díjat nyertek - számos Grammyt, valamint American Music, Bilboard és MTV Awardot. A zenekart 2001-ben iktatták be a Rock 'n' Roll Hall of Fame-be.
Az Aerosmith nemcsak a színpadon, hanem a film, a televíziózás, a sport és a videojátékok világában is emlékezeteset alakított: szerepeltek a Wayne világa című filmben, a Simpson család-ban, felléptek a 2001-es Super Bowlon, és a Guitar Hero Aerosmith különkiadása is hatalmas sikert aratott. "Dont't Want to Miss a Thing" című számukat az Armageddon című film betétdalaként Oscar-díjra jelölték. 2010 decemberében, egy Sir Paul McCartney tiszteletére rendezett esten Tyler fellépett Obama elnök és felesége, Michelle Obama előtt. 2011. januárjában pedig Jennifer Lopez és Randy Jackson mellett zsűritag lett a nagy sikerű American Idol című televíziós műsorban.
"Steven Tyler az amerikai zene egyik legnagyobb alakja" (Paul McCartney)
Vélemények