Nincs engedélyezve a javascript.
Angol, ami neked biztosan kell!

Angol, ami neked biztosan kell!

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 412 Ft
Borító ár:
4 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 143 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A mindennapi élethelyzeteket feldolgozó angol nyelvkönyv Érezted már azt, hogy nem azt az angolt tanulod, amire éppen a legnagyobb szükséged volna?
Leírás
Raktári kód:
202542
ISBN:
9789635741724
EAN:
9789635741724
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
260
Nyelv:
magyar
A mindennapi élethelyzeteket feldolgozó angol nyelvkönyv Érezted már azt, hogy nem azt az angolt tanulod, amire éppen a legnagyobb szükséged volna? Hogy talán nem a jegesmedvék kihalása a legfontosabb elsajátítandó téma (bocs macik, imádunk titeket), miközben egy angol nyelvű állásinterjú előtt állsz?
Ezt a könyvet Gábor -  aki magyarként Angliában él és dolgozik, illetve angolul tanul - és anyanyelvi angol tanára, Naomi írta. A könyv azokat a szituációkat dolgozza fel, amivel Gábornak kellett megbirkóznia az angliai munkavállalása és beilleszkedése során, és amik vagy hiányoztak az angol nyelvkönyveiből, vagy pontatlanul szerepeltek bennük. Nyolc fejezetben, az utazástól a munkáig mutatjuk be a hétköznapi élethelyzeteket, sok esetben érzékeny témákat is érintve, mint például a fizetések, adók vagy megélhetési költségek. Megemlítjük a változásokat, amik Nagy-Britannia Európai Unióból való kilépéséből származnak (amit Brexitnek hívnak az angolok) és amik szintén kihatással vannak a mindennapi életre.
Vélemények