Nincs engedélyezve a javascript.
Ónedények restaurálása
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
9 775 Ft
Korábbi ár:
7 429 Ft
Online ár:
6 843 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"Az Ónedények restaurálása címet viselő művével nem kíván mást a szerző, mint beavatni olvasóit a misztikummal övezett restaurátori tevékenység egyik szegmensébe, amelyről többnyire hiányosak vagy tévesek az elképzelések. ..."
Leírás
Raktári kód:
204886
ISBN:
9789635094318
EAN:
9789635094318
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
160
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
564
"Az Ónedények restaurálása címet viselő művével nem kíván mást a szerző, mint beavatni olvasóit a misztikummal övezett restaurátori tevékenység egyik szegmensébe, amelyről többnyire hiányosak vagy tévesek az elképzelések. Reménytelen állapotúnak tűnő kannák, tányérok, tálak, liturgikus eszközök újjászületésének lehetünk tanúi a fázisfotókkal illusztrált folyamatok részletes leírása során. Ötvös Nagy Ferenc nem tankönyvvel kínál meg bennünket. Szándéka szerint inkább egy kevéssé ismert hivatás 'titkainak' feltárására törekszik.

E szakmai kitárulkozásával elsősorban nem a szakembereket, a gyűjtőket célozza meg, hanem mindenkit, aki érdeklődik egy igen sérülékeny, puha, alacsony hőfokon olvadó fémből készült "beteg" műtárgy szakszerű gyógyítása iránt.


Bátran ajánlom e könyvet a kedves olvasónak, mert mindenki számára könnyen érthető, a szakzsargont általában kerülő nyelvezettel íródott. A jól érthetőségről a szerző logikusan felépített magyarázó szövege és a gazdag képanyag is gondoskodik.


Bizonyos vagyok abban, hogy olvasása nemcsak tanulságos lesz, hanem szórakoztató is." - Zoltán Tamás ötvösművész, restaurátor

Vélemények