Nincs engedélyezve a javascript.
A Vonal
szazalek_kiadoi-1.png
szazalek_kiadoi-1.png

A Vonal
Új életmód az Akasa Krónika bölcsességével

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 491 Ft
Borító ár:
4 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 493 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

“Amikor könnyedén élsz, akkor fürge vagy, képes vagy változni és alakulni, az energiád folyékonyságának köszönhetően. Megváltoztathatod a mintáidat, kipróbálhatsz új dolgokat, jól érezheted magad. Ha könnyedén élsz, úgy tudod meggyógyítani magadat és a bolygót is.”
Leírás
Raktári kód:
206728
ISBN:
9789635073177
EAN:
9789635073177
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
222
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
400

A VONAL – Új életmód az Akasa Krónika bölcsességével


Teremts otthont saját magadban a Vonal segítségével.


“Amikor könnyedén élsz, akkor fürge vagy, képes vagy változni és alakulni, az energiád folyékonyságának köszönhetően. Megváltoztathatod a mintáidat, kipróbálhatsz új dolgokat, jól érezheted magad. Ha könnyedén élsz, úgy tudod meggyógyítani magadat és a bolygót is.”


Élj olyan életet, amelyet lelked vezérel, miközben elsajátítod az Akasa Krónikád bölcsességéhez való hozzáférés új módját ebben a modern útmutatóban. Minden egyes pillanatban isteni üzeneteket kapsz, amelyek abban segítenek, hogy a lelked útjával összhangba kerülj – ez a spirituális fejlődés, a lélekkel átitatott értelem és az egyetemes szeretet útja. Ezek az üzenetek egy óriási metafizikai könyvtárból származnak, amely lelkünk útjának ösvényét tartalmazza és Akasa Krónika a neve.


Az Új életmód az Akasa Krónika segítségével című könyvben, Ashley Wood és kreatív munkatársa, Ben Wood a mai felgyorsult világunkhoz alkalmazkodni képes, újfajta módját tárja fel az Akasa Krónika információihoz való hozzáférésnek.


A múltban az Akasa Krónika olvasását rendszerint több szakaszból álló felkészülés és szertartás előzte meg. Ashley most egy olyan módszert csatornázott le, amellyel saját Vonalunk frekvenciájára hangolódva azonnali útmutatásban részesülhetünk – kiépítve az energetikai kapcsolódást lelkünk Akasa Krónikájával. A könyv során Ashley Wood válogatott eszközök, gyakorlatok, és tanítások izgalmas tárházát vonultatja fel, amelyeket egy spirituális lénycsoporttól csatornázott le, akiket a Vezető Tanácsnak nevez. Mindez abban segít, hogy aktiválhassuk a Vonalunkat a tisztánlátás, az útmutatások megértése, valamint az intuíció fejlesztése érdekében.


A következőket fedezhetjük fel:


• egyszerű légzés és mozgásgyakorlatok a Vonalunk aktiválása és az Akasa Krónikánkkal történő kapcsolatfelvétel érdekében


• az intuíció fejlesztése - a felénk érkező üzenetek megértése, befogadása és a kapott útmutatás szerinti bátor cselekvés


• érzelmeink feltárása és sebeink gyógyításának technikái - a lelki fejlődés iránti elköteleződés megkönnyítésére


• miként kapcsolódjunk több síkon lelkünk tapasztalásaihoz ebben az életben és azon túl is


• gyakorlatok és naplóvezetés - hogy megtaláljuk és teljes összhangba kerüljünk hiteles, valódi képességeinkkel és céljainkkal


Amikor megtanuljuk, hogyan férhetünk hozzá az Akasa Krónikánkban tárolt bölcsességhez, illetve miként érthetjük meg üzeneteit, megtaláljuk a kulcsot ahhoz, hogy teljességgel kifejezzük nagyszerűségünk igazságát, valamint jelen életünk valódi célját – és talán ami a legfontosabb – megtanuljuk igazán és hitelesen szeretni önmagunkat, a magunk teljes egészében.

Vélemények