Nincs engedélyezve a javascript.
Egy férfias ügy

Egy férfias ügy
Vágyak, szerepek, elvárások a 21. században

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2023.12.06.
Borító ár:
4 999 Ft
Bevezető ár:
3 799 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Sok férfi szeretne nagy házat, menő autót, és minden lehetséges módszert bevet, hogy a szex se hiányozzon a párkapcsolatából.
Leírás
Raktári kód:
218258
EAN:
9789634757863
Várható megjelenés:
2023.12.06.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
300
Nyelv:
magyar
Sok férfi szeretne nagy házat, menő autót, és minden lehetséges módszert bevet, hogy a szex se hiányozzon a párkapcsolatából. Közben elszaladnak a húszas, a harmincas és a negyvenes éveik is. Tudják, hogy hiányzik valami, de nincsenek tisztában a valódi vágyaikkal. Érzik, hogy valami nem működik jól, de nem tudják megfogalmazni, mi az. Bár a mai kor embere egyre szabadabban élheti meg egyre vadabb vágyait, a valódi intimitás és a stabil párkapcsolat egyre kevesebbeknek adatik meg.

Hummel Zsolt intimitásgourmet második könyvében bemutatja a Férfi - azaz a srác, a pasi és a hím - Szentháromságát! A szív, a fej és a test. A srác tele van érzésekkel, őrülten szerelmes, de nem képes megtartani a nőt. A pasi minden trükköt bevet, ha szexről van szó, biztosítja az egzisztenciát a családja számára, mégis hiányzik belőle az őserő. A hím vad és ösztönös, viszont csak egyetlen testrészével képes gondolkodni, és az nem az agya. A srác lelkes, de félénk, a pasi okos, de megúszós, a hím erős, de agresszív.
Ez a könyv rendet tesz a fejekben, és ha nem is ad tuti tippeket, de segíthet abban, hogy a férfiak egy kicsit jobban megismerjék önmagukat. Végül pedig elárulja azt is, hogy mitől érezheti magát valóban férfinak a férfi, és hogyan élhet minőségi életet egy nő mellett.

Hummel Zsolt intimitásgourmet és hobbiszakács. Számos workshopot és előadást tart a tudatos szexualitás témájában, valamint lingam- és jónimasszázzsal, illetve érintésterápiával is foglalkozik. https://hummelzsolt.hu
Vélemények