Nincs engedélyezve a javascript.
Légy kivételes!
szazalek_kiadoi-1.png
szazalek_kiadoi-1.png

Légy kivételes!
Találj rá önmagad legjobb verziójára

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 779 Ft
Borító ár:
4 199 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 939 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„Ha tudni szeretnéd, hogyan ismerhetsz ki másokat és nyerheted el magabiztosan a bizalmukat, nem találhatsz jobb tanárt, mint Joe Navarro. Mindenkinek, aki sikerre vágyik – legyen az szakmai, személyes vagy akár mindkettő – el kell olvasnia ezt a könyvet.

Leírás
Raktári kód:
205845
ISBN:
9789634339298
EAN:
9789634339298
Megjelenés:
2022.08.11.
Kötésmód:
kartonált
Nyelv:
magyar

„Ha tudni szeretnéd, hogyan ismerhetsz ki másokat és nyerheted el magabiztosan a bizalmukat, nem találhatsz jobb tanárt, mint Joe Navarro. Mindenkinek, aki sikerre vágyik – legyen az szakmai, személyes vagy akár mindkettő – el kell olvasnia ezt a könyvet.A Légy kivételes! gyakorlati módszereket kínál bármely helyzet eredményes kezeléséhez, és igen, ahhoz is, hogy valóban kivételes személlyé váljunk." – Chris Voss


Bizonyos emberek kiemelkednek az átlagból, és különleges, karizmatikus személyiségük rendkívül sikeres vezetőkké teszi őket. Joe Navarro egykori FBI-ügynök, a viselkedéselemzés nemzetközileg elismert szakértője ezúttal őket, a kivételeseket helyezi vizsgálatának fókuszába, és feltárja azokat a jelenségeket és kulcsmomentumokat, amelyek mindannyiuknál egyaránt megfigyelhetőek.


Navarro azonban rámutat arra, hogy mindezek a készségek és viselkedésformák bármelyikünk számára elérhetőek és elsajátíthatóak. Segítségükkel magunk is eredményesen kezelhetünk bármely helyzetet, fejlődhetünk és sikeresebbé válhatunk mind a szakmai, mind a magánéletünkben.


Ne feledjük tehát: bárki lehet kivételes!

Vélemények