Nincs engedélyezve a javascript.
Szakítás utáni napló

Szakítás utáni napló

Tippek és gyakorlatok, amik segítenek a továbblépésben

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2023.06.12.
Borító ár:
5 490 Ft
Bevezető ár:
4 172 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Ez az ösztönző gyakorlatokat tartalmazó vezetett napló segít eligazodni a szakítás utáni érzelmek sokaságában, hogy önmagad mélyebb megismerésével új irányt vegyen az életed!
Leírás
Raktári kód:
214660
EAN:
9789635074921
Várható megjelenés:
2023.06.12.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
183
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
400
Ez az ösztönző gyakorlatokat tartalmazó vezetett napló segít eligazodni a szakítás utáni érzelmek sokaságában, hogy önmagad mélyebb megismerésével új irányt vegyen az életed!

Függetlenül attól, hogy melyik oldalon állsz, egy szakítás emberpróbáló lehet. Egy összetört szív mélységes bánatot és reménytelenséget hordozhat magában. Amikor képtelen vagy eligazodni az érzéseidben, a csend pillanatai elviselhetetlenné válnak, amikor átveszi az irányítást az önsajnálat és a bánat, és elképzelni sem tudod, miként boldogulsz majd egyedül, tudd, hogy van megoldás! Itt az idő, hogy új megküzdési stratégiákkal vértezd fel magad, hogy szembenézz a múltbeli kapcsolataiddal, mintáiddal és önmagaddal. Egy kis inspirációval és önvizsgálattal képes leszel meggyógyulni, és önmagad legjobb változatává válni!
Lindsey Dortch Brock együttérző, interaktív vezetett naplójának köszönhetően több kegyelemmel, tudással és reménnyel vészelheted át a szakítást. Ez a napló az érzelmeink, választásaink és viselkedésünk aktív, kritikusan reflektív tudatosítására ösztönöz. Széleskörűen alkalmazható, végtelenül hasznos, bátorítást és reményt nyújt a magabiztos újrakezdéshez!

Szakítási útmutató mindenkinek:
Ez a napló mindenkinek szól, aki szakításon megy át, függetlenül a hátterétől vagy a kapcsolata típusától. Sőt, az életben felmerülő egyéb problémák esetén is jól alkalmazható gyakorlatokat tartalmaz.
Tippek és gyakorlatok:
Fedezz fel 150 tippet, ösztönző gyakorlatot, vizualizációs technikát, idézetet és történetet, amelyek segítenek a gyógyulási út kulcsfontosságú pontjainak kezelésében, az érzelmek egészséges feldolgozásának megismerésében.
Ismerd meg a lassulás varázsát, mutass több szeretetet saját magad iránt, határozd meg a saját igényeidet, tanuld meg lecsillapítani a heves érzelmeket, gyakorold a tudatos elengedést, és töltsd újra az önértékelésed!

Lépésről lépésre szerkezet:
Kövesd az útmutatót a fejlődésed minden egyes lépésénél, az érzések feldolgozásától egészen a reményteli újrakezdésig.
A naplóban található vizualizációs technikákkal és reflektív, ösztönző gyakorlatokkal közelebb kerülhetsz önmagadhoz. Amint ez megtörténik, és a szívfájdalmad mögött felsejlik igaz éned, megtanulsz újra bízni magadban és az élet szépségében.

Légy Te a legfontosabb! Helyezd magad előtérbe, dolgozd fel a szakítást, és építs egy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb kapcsolatot önmagaddal és a körülötted élőkkel!

"Amint megtanulod tisztelni a saját belső hangodat, azt is értékelni tudod, amikor mások is ugyanezt teszik. Értékeled majd, ha őszinték magukhoz és hozzád, még akkor is, ha nehéz meghallani azt, amit mondanak. Ilyen, amikor önmagunk tisztelete fontosabb, mint hogy társra találjunk."
Vélemények