Nincs engedélyezve a javascript.
Urald az elméd!
napraforgo_plecsni-1.png
napraforgo_plecsni-1.png

Urald az elméd!
Gyakorlati útmutató a félelmek és a negatív érzések legyőzéséhez, a belső béke és a jóllét megteremtéséhez

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 652 Ft
Borító ár:
3 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 443 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"Minden lehetőség és erő megvan benned, hogy gyökeresen átalakítsd az életed!"
Gondoltál már arra, hogy a problémáid nagy részét valójában nem a külső körülményeid, hanem az elmédben zajló konfliktusok okozzák?
Leírás
Raktári kód:
218125
EAN:
9789632916347
Megjelenés:
2023.11.07.
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
176
Méret [mm]:
166 x 237 x 10
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
300
"Minden lehetőség és erő megvan benned, hogy gyökeresen átalakítsd az életed!"

Gondoltál már arra, hogy a problémáid nagy részét valójában nem a külső körülményeid, hanem az elmédben zajló konfliktusok okozzák? Ezek a belső megoldatlan helyzetek sok mindent eltakarnak előlünk, ami miatt a kirakós játéknak csak egyes darabkáit látjuk. Beszűkült látásmódunk miatt nem érjük el a kívánt eredményt, nem tudjuk megvalósítani az álmainkat, lényegében szabotáljuk önmagunkat. Hátráltató hiedelmeink a múltban keletkeztek, örökre velünk maradnak, és nemzedékről nemzedékre öröklődnek, ha nem változtatjuk meg őket.
Amikor megtisztítjuk mindettől az elménket, helyet teremtünk egy új, nekünk megfelelőbb valóság felépítésének. Ezzel együtt teret engedünk a szeretetnek és a fénynek, amiről minden gyógyító közösség beszél. A könyvben szereplő tanácsokat követve az elméd segíti a testedet a gyógyulásban, és az életed számodra előnyös módon alakul - könnyen, erőfeszítés nélkül.A Magyarországon már komoly követőtáborral rendelkező mestercoach könyvében egy rendkívül hatékony ötlépéses módszert mutat be, amelynek segítségével a gyökérproblémákat felszámolva sikeressé, egészségessé és céltudatossá válhatsz.

Szentes Róbert tizenegy éve tart rendkívül sikeres transzformációs szemináriumokat, valamint neurolingvisztikus programozást, hipnózist, regressziót, spirituális pszichológiát és kvantumpszichológiát tanít. Emellett gyakorlott, képzett előadó és bestselleríró. A "Prosperity Mindset" című podcast házigazdája.
Vélemények