Nincs engedélyezve a javascript.
Paleolit edzés

Paleolit edzés
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Korábbi ár:
2 790 Ft
Borító ár:
2 790 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Lakatos Péter szerteágazó és lenyugözo tudással rendelkezik sportról, harcmuvészetekrol és testedzésrol.? ? Pavel Tsatsouline


Sokféleképpen tehetünk az egészségünkért. Köztudott, hogy az egészségmegorzés egyik legfontosabb eleme a megfelelo étrend. A paleolit étkezés követoi elsosorban a helyes táplálkozásra fektetik a hangsúlyt, ám ez önmagában aligha elegendo.
Leírás
Raktári kód:
137343
ISBN:
9786155492402
EAN:
9786155492402
Gyártó kód:
4312
Megjelenés:
2014.
Oldalszám:
196
Nyelv:
magyar
Lakatos Péter szerteágazó és lenyugözo tudással rendelkezik sportról, harcmuvészetekrol és testedzésrol.?
? Pavel Tsatsouline


Sokféleképpen tehetünk az egészségünkért. Köztudott, hogy az egészségmegorzés egyik legfontosabb eleme a megfelelo étrend. A paleolit étkezés követoi elsosorban a helyes táplálkozásra fektetik a hangsúlyt, ám ez önmagában aligha elegendo. A rendszeres testmozgásra is idot és energiát kell fordítanunk!
Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy mennyit és hogyan mozgunk. Tudjuk, hogy a paleolitikum embere hogyan táplálkozott. De nem csak emiatt maradt eros és egészséges, hanem azért is, mert rengeteget és változatos módon mozgott: becserkészte és megölte a zsákmányát, a táplálékául szolgáló vadat olykor kilométereken át cipelte, és mindeközben a ragadozó állatoktól is megvédte magát.
A természeti ember világától jócskán eltávolodott hétköznapjainkban a mozgások többsége ? még a modern, csillogó edzotermekben is ? csak ülve végezheto. Mintha a munkahelyünkön, az iskolában, az autónkban vagy a tömegközlekedési eszközökön nem ülnénk eleget! A Primal Move rendszere gyökeresen megváltoztatja a testmozgásról és az edzésrol kialakított felfogásunkat. Számos különféle technikát és megközelítést egyesít, amelynek eredményeképpen egy kellemes kikapcsolódást és rengeteg örömöt nyújtó, hasznos játékokra és gyakorlatokra épülo edzésmódszert kapunk. A Primal Move egyszerre fejleszti a mozgékonyságot és tesz fittebbé. Gyakorlásával tudatosabban viszonyulhatunk a testünkhöz és az elménkhez, ami hozzásegít bennünket, hogy az élet más területein is fejlodhessünk.
LAKATOS PÉTER könyve azoknak szól, akik nemcsak az étkezésükben keresik az egészséget, hanem a testüket is erossé, kitartóvá és ellenállóvá akarják fejleszteni, és ehhez az osi mozgást, a Primal Move rendszerét választják. A Paleolit edzés felvázolja ennek a különleges mozgásrendszernek az elméleti hátterét, és gyakorlati tanácsokkal is ellátja az életmódváltásra készüloket. Itt az ido, hogy felálljunk a székbol, és elkezdjünk? mászni!
Vélemények