Nincs engedélyezve a javascript.
A tökéletes tökéletlenség - Ötperces esszék a lélek, a matek és az élet dolgairól

A tökéletes tökéletlenség - Ötperces esszék a lélek, a matek és az élet dolgairól

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 753 Ft
Borító ár:
4 170 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 753 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A népszerű szerző húsz év termésének legjavából állítottunk össze hét esszéciklust, amelyekben a rövid írások lazán, de mégis szervesen kapcsolódnak egymáshoz. Ebben a kötetben szerepel néhány olyan írás is, amelyet Mérő László kifejezetten ehhez a kötethez írt, mert úgy érezte, így válik teljessé az adott esszéfüzér.
Leírás
Raktári kód:
213357
EAN:
9789634381303
Megjelenés:
2023.04.27.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
320
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
315
A népszerű szerző húsz év termésének legjavából állítottunk össze hét esszéciklust, amelyekben a rövid írások lazán, de mégis szervesen kapcsolódnak egymáshoz. Ebben a kötetben szerepel néhány olyan írás is, amelyet Mérő László kifejezetten ehhez a kötethez írt, mert úgy érezte, így válik teljessé az adott esszéfüzér. A korábban már megjelent írások nagy részét is átdolgozta, a körülötte levő írásokhoz illesztette, vagy egyszerűen csak csiszolt még rajtuk.
A hét esszéciklus nagyjából lefedi azokat a területeket, amelyekről a szerzőnek az utóbbi húsz évben mondanivalója volt. Egyetlenegy terület maradt csak ki, a politika. Nem azért, mert a szerző szégyelli a politikával kapcsolatos írásait, csak azok túl gyorsan avulnak el, így nem ide valók. Maradt így is elég sokféle terület: a pszichológia, a matematika, a tudomány, a játékok, és általában az élet dolgai.
Vélemények