Nincs engedélyezve a javascript.
Sémáink párban
szazalek_kiadoi-1.png
szazalek_kiadoi-1.png

Sémáink párban
A párkapcsolati problémák és a pártalálási nehézségek nyomában

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 499 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 499 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az elmúlt időszakban a sématerápia és gondolkodási rendszere egyre növekvő népszerűségnek örvend, ami nem véletlen. Ez egy rendkívül érthető és haté...
Leírás
Raktári kód:
218489
EAN:
9786150187594
Megjelenés:
2023.11.29.
Kötésmód:
kartonált ragasztókötéssel
Oldalszám:
304
Az elmúlt időszakban a sématerápia és gondolkodási rendszere egyre növekvő népszerűségnek örvend, ami nem véletlen. Ez egy rendkívül érthető és hatékony módszer, amely segítségével végre megoldásokat találhatunk régóta fennálló, ismétlődő egyéni és kapcsolati problémáinkra, vagyis életcsapdáinkra.
Ez a könyv arra vállalkozik, hogy bemutassa a tipikus párkapcsolati problémák és a párnélküliség mögött rejlő tudattalan sémákat, valamint ezek lehetséges gyermekkori eredetét.
A sématerápiás gondolkodási rendszer életre kel, ahogyan a jelen és a múlt, a kimondott és a kimondatlan érzések, gondolatok egy-egy történetben összekapcsolódnak. A változatos példák segítségével működés közben követhetjük a folyamatokat, hogy aztán végül mi magunk is egyre jobban szakértőjévé válhassunk akár saját problémáinknak is.

„Jómagam lelkesedve, inspirálódva és egyetértően bólogatva olvastam a szöveget – bő két évtized párterápiás praxis után.
Ez a kötet az egyik legfrissebb, a tudományos szigorúság és a gyakorlat spontaneitása közötti egyensúlyt talán leginkább eltaláló útra vezet bennünket: párkapcsolati hozzáállásunkat, reakcióinkat és megéléseinket tudattalanul meghatározó sémáink tudatosítása, egyeztetése és összehangolása felé. Az önegyüttérzés és együttérzés, egymás megértése kéz a kézben jár – sémáink feltárásán keresztül.
Persze, ha mindenki megismeri és meg is fogadja a könyvben leírtakat, nekünk, párterapeutáknak sokkal kevesebb munkánk lesz…”
Kozma-Vízkeleti Dániel kiképző család- és pár-pszichoterapeuta
Vélemények