Nincs engedélyezve a javascript.
Halálról és életről

Halálról és életről
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Borító ár:
2 299 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 184 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

 

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Kötött ár: A terméknek az Árkötöttségi törvény alapján meghatározott legalacsonyabb eladási ára, melyből további kedvezmény nem adható.

 

„Felejthetetlen és fájdalmasan szép történet a sírig tartó szerelemről. Még hosszú évekig velem marad.” - Lori Gottlieb, az Akarsz beszélni róla? szerzője. Miután kiderül, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved, Marilyn és férje, Irvin D. Yalom, a neves pszichoterapeuta elhatározzák, hogy közösen írt naplóban vallanak a közelgő véggel vívott küzdelmükről.
Leírás
Raktári kód:
225460
ISBN:
9789633557341
EAN:
9789633557341
Gyártó kód:
36075
Megjelenés:
2021.
Oldalszám:
248
Nyelv:
magyar
„Felejthetetlen és fájdalmasan szép történet a sírig tartó szerelemről. Még hosszú évekig velem marad.” - Lori Gottlieb, az Akarsz beszélni róla? szerzője. Miután kiderül, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved, Marilyn és férje, Irvin D. Yalom, a neves pszichoterapeuta elhatározzák, hogy közösen írt naplóban vallanak a közelgő véggel vívott küzdelmükről. Szívbe markoló írásuk az elválás és veszteség fájdalmáról, az élettől való búcsúzás méltóságáról szól, és arról, hogyan lehet úgy élni és szeretni, hogy visszatekintve semmit ne kelljen megbánni.
A szerzőről
Irvin D. Yalom
Irvin D. Yalom

Dr. Irvin David Yalom 1931. június 13-án született Washington D.C.-ben. Szülei 15 évvel születése előtt emigráltak Oroszországból az Egyesült Államokba. Gyermekkorát a fővárosban töltötte, ahol idejét szülei vegyeskereskedésében és a helyi könyvtárakban töltötte. Felsőfokú tanulmányait 1952 és 1956 között a George Washington Egyetemen és a bostoni Orvosi Egyetemen végezte. Pszichiátriai képzését a Stanford Egyetemen folytatta. 1956 és 1968 között orvosi gyakorlatát többek között Honoluluban teljesítette. Írói karrierjét 1972-ben kezdte, és mind szépirodalmi, mind fikciós írásaival kitűnt. 2000-ben az Amerikai Pszichiátriai Egyesület az "Oscar Pfister" díjjal tüntette ki a vallás és pszichiátria összefüggéseinek terén végzett munkásságáért.

Vélemények