Nincs engedélyezve a javascript.
Ikonok

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 095 Ft
Borító ár:
4 299 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 869 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Ők most már Ikonok. E néhány tinédzser bezsebelte volna a „Leg- népszerűbb Kamaszok Mindörökké” címet – ha egyáltalán létezne ilyen. Zsófi, Frida, Violett, Gordon és Emil merész és titkos bulikat szerveznek a városban, miközben megküzdenek a maguk Hétfejű Sárkányával, ami történetesen lehet a matekházi, vagy épp a bál- királynő-választás.
Leírás
Raktári kód:
201039
ISBN:
9786156094087
EAN:
9786156094087
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
601
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
300
Ők most már Ikonok. E néhány tinédzser bezsebelte volna a „Leg- népszerűbb Kamaszok Mindörökké" címet – ha egyáltalán létezne ilyen. Zsófi, Frida, Violett, Gordon és Emil merész és titkos bulikat szerveznek a városban, miközben megküzdenek a maguk Hétfejű Sárkányával, ami történetesen lehet a matekházi, vagy épp a bál- királynő-választás.
Ahogy az életben lenni szokott, mindannyiuknak van egy sötét titka, amelyre ha fény derül, barátságukat, vagy akár a köztük fonódó szerelmeket is szétválaszthatja.
Vajon lehull a lepel az Ikonok titkairól, miközben egy újabb rejtélyes tagnak is bizalmat szavaznak a kis csapatukban? Polgár Krisztina első regénye elkalauzol minket a mai tinédzserek világába, sőt, annál azért mélyebbre. Öt fiatal szemszögéből olvasható izgalmas, humoros, olykor bizarr, ám roppant fordulatos regény. Az Ikonok kész meghódítani a világot! „Mindent tudunk egymásról? Mit is jelent valójában a feltétlen bizalom és szeretet? Ez a világ már olyan, mintha Alíz sosem térne vissza Csodaországból: az egész ottani léted már csak illúzió."
0% fantasy, 100% valóság
Vélemények