Nincs engedélyezve a javascript.
Jane Doe - Szürke kisegér?
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
3 699 Ft
Korábbi ár:
2 811 Ft
Online ár:
3 107 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Két élet, egy cél: a bosszú Jane napjai a Midwest biztosítócégnél tökéletesen átlagosak. Beilleszkedett, csinos a virágmintás ruháiban, és hatékonyan végzi a munkáját az alacsony beosztásában.
Leírás
Raktári kód:
204812
ISBN:
9789635618071
EAN:
9789635618071
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
312
Nyelv:
magyar

Két élet, egy cél: a bosszú Jane napjai a Midwest biztosítócégnél tökéletesen átlagosak. Beilleszkedett, csinos a virágmintás ruháiban, és hatékonyan végzi a munkáját az alacsony beosztásában. Pontosan olyan nő, amilyeneket a középvezetője, Steven Hepsworth kedvel – szelíd, kevés az önbizalma, és hajlandó egy férfihoz igazodni.


Senki sem tudja, kicsoda valójában Jane. Különösen nem Steven. Azonban az egyszerű Jane rejteget valamit. És Steven a legrosszabbat hozza ki belőle. Semmi sem vonhatja el Jane figyelmét arról, hogy egyenesen Steven szívére célozzon engedi magát az ágyába csábítani, belegabalyodik a karrierjébe és a családi életébe, majd felfedi a férfi összes piszkos titkát. Itt az ideje, hogy Jane előásson mindent, ami fontos Steven számára. Hogy aztán mindent elvegyen, pontosan úgy, ahogy Steven tette vele.


Különösségében is felszabadító olvasmány. Vágj bele!


„Ez a csodásan kifinomult thriller feszültséget kelt, meglepi, elégedettséggel tölti el, aztán újra meglepi az olvasókat, ahogy kibontakozik a manipuláció mesterének bosszúterve.” -Kirkus Reviews

Vélemények